Sport

Ianis Hagi, prins la mijloc între Rangers și Genk! Tertipul la care apelează belgienii pentru a forța transferul

Publicat: 23 mart. 2020

Ianis Hagi a devenit mărul discordiei între Rangers și Genk. Mijlocașul român este împrumutat de campioana Belgiei la gruparea scoțiană până la vară, iar Rangers are opțiunea exclusivă de a-l cumpăra definitiv pentru 5 milioane de euro.

Șefii echipei lui Steven Gerrard nu au luat încă o decizie, chiar dacă Ianis a impresionat din start și a fost crucial în calificarea echipei în optimile Europa League.

Însă oficialii lui Rangers au intrat în panică după ce au apărut știri despre interesul lui Lazio pentru mijlocașul de 21 de ani, dar și zvonuri despre dorința lui Ianis de a juca într-un campionat mai puternic.

Rangers vrea să-l păstreze pe Ianis Hagi din vară

Iar alarma a crescut după ce presa din Belgia a dezvăluit că directorul sportiv al lui Genk, Dimitri de Conde, a anunțat că există și alte opțiuni dacă Rangers nu va achita clauza de 5 milioane de euro.

Presa scoțiană crede că Genk forțează mâna scoțienilor, ceea ce nu convine deloc grupării de pe Ibrox Park. De aceea, Rangers va prefera să aștepte cât mai mult – strategia este de a vedea decizia UEFA în privința prelungirii datei pentru împrumutul jucătorilor.
În același timp, scoțienii sunt dispuși să-l cumpere definitiv pe Ianis, mai ales că acesta a declarat că ar fi încântat să continue la Rangersloading...

Adauga un comentariu