Sport

Ianis Hagi trebuie să tragă tare pentru a prinde transferul vieții

Publicat: 14 feb. 2020

Scoțienii au analizat declarația lui Gigi Becali care susținea recent că Ianis Hagi va costa în viitor 100 de milioane de euro. Noel Whelan, un fost atacant englez, susține că nu se va ajunge la un transfer de o asemenea amploare.

„Un fotbalist nu poate valora atât de mult după doar un meci, două. Ai nevoie de o perioadă constantă de trei sezoane. Nu cred că se va transfera pe această sumă. Cred că Stevie G știe că are un jucător foarte bun, dar la fel știe că va avea nevoie de timp să se adapteze la noul mediu de joc. Este un campionat complet diferit. El este foarte tehnic, dar în curând va afla că trebuie să te adaptezi și să-ți schimbi jocul când evoluezi în deplasare pe un teren noroios și denivelat. Trebuie să învețe să fie mai puternic fizic și mental și să facă și părțile urâte ale jocului mai mult. Asta îl va face un jucător mai bun. Nu e niciun dubiu, băiatul are talent, dar mai are nevoie de timp”, a spus Whelan, citat de Football Insider.

Ianis Hagi poate pleca pe 100 de milioane de euro

Gigi Becali l-a dorit pe Ianis Hagi la FCSB în mai multe rânduri, dar mijlocașul român nu a ajuns la roș-albaștri. După transferul la Rangers, finanțatorul a anunțat că acesta va valora în viitor 100 de milioane de euro.

„Nu îl evaluez eu pe Ianis. Eu nu vorbesc de Ianis. Eu cred că Ianis peste doi ani va fi un mare fotbalist al Europei. Ianis, peste doi ani, valoarează 100 de milioane de euro.
De ce nu întrebați un specialist de ce costă Ianis 4 milioane de euro? Are cineva curaj să îl evalueze?”, a spus Becali.

În acest moment, Ianis Hagi este cotat de transfermarkt.de la 5 milioane de euroloading...

Adauga un comentariu