Local

Iașul este paralizat! În tot orașul se circulă bară la bară: „Dezastru, dezastru!” – GALERIE FOTO

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 15 Comentarii
Iașul este paralizat În tot orașul se circulă bară la bară Dezastru dezastru - GALERIE FOTO
Trafic paralizat în Iași

Mai multe zone din municipiul Iași sunt paralizate. Nervii șoferilor sunt la cote maxime, mulți dintre ei fiind blocați în trafic de zeci de minute. Sute de mașini stau bară la bară pe cele mai importante artere de circulație din oraș. Nici un agent de poliție nu se află în stradă pentru a decongestiona circulația.

Nici cei care au ales să meargă cu autobuzul nu au fost mai norocoși.

„Dezastru, dezastru! Am făcut 2 kilometri în 45 de minute „a spus un șofer nervos.

PSD, PNL, USR, PMP, AUR au paralizat tot orașul cu campania electorală pentru capital de imagine. O bătaie de joc la adresa cetățeanului! Practic, trebuie sa stăm toți în casă din cauza lor.

Comentarii
  • Primarul Chirica este cel mai fericit caz. Are trecere peste tot, oricand, oricum. Pe el nu-l afecteaza absolut deloc traficul infernal din Iasi. In doi trei ani de zile orasul asta va fi paralizat deloc, dar se pare ca administratiei publice locale nu-i pasa absolut deloc. Nu mai spun de zecile de autorizatii de constructie blocuri care vor duce la un haos total in oras. Votantilor primarului Chirica nu le pasa, deci ..

  • Polițiștii i-au spus unei femei cu doi copii mici de mână să se mute din țară dacaă nu-i convine că-i blocat traficul.

  • Daca s-ar da ITP-ul si permisele pe bune, s-ar circula mai bine ca inainte de 1989. Este plin orasul de cazane diesel care fumega si de soferi care nu ar trebui sa conduca nici macar o roaba,

  • Inca sunt (prea) multi care cred ca aglomeratia din trafic este o chestiune politica, ce are o rezolvare politica. Toti astia merg si la vot. Concluziile le trageti singuri.

  • Plm cu campania lui Chirica, efectiv orașul este blocat de masini. Transportul public este paralizat. Sa il mai voteze dracu

  • În privința asta sunt de-acord cu tine: singura schimbare ar fi să nu meargă nimeni la vot. Atunci am vedea ce se-ntâmplă.

    Dar cei mai mulți nu ințeleg asta. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere 😑

    De ce nu mai există un Ștefan Cel Mare, un Mihai Viteazu’ sau un Vlad Țepeș??

    Politicienii reprezintă starea nației: analfabetism 95%

Adauga un comentariu