Magazin

Iata 3 pareri despre videochat care nu au niciun sambure de adevar!  

Publicat: 08 iul. 2020
pareri despre videochat

Cu toate ca videochatul este definit ca o activitate legala in Romania inca din 2003, foarte multe persoane inca au preconceptii si pareri despre videochat care pur si simplu sunt neadevarate. Unele sunt minciuni, altele doar rautati, insa pentru orice persoana familiarizata cu tehnologia online, acestea starnesc rasul. Tocmai de aceea, in randurile ce urmeaza vei descoperi raspunsurile unui PR Manager din cadrul celui mai mare studio de videochat din lume referitor la miturile si preconceptiile din jurul acestui domeniu. Iata ce pareri despre videochat exista in tara noastra si cat adevar este in spatele acestora!

– Videochatul e o forma de prostitutie

Sunt multe pareri despre videochat care pur si simplu nu au logica, iar aceasta este una dintre ele. Vezi o fata sexy, iti ambeste, arata bine, poate isi va da jos hainele pentru tine. Unele persoane asociaza lucrurile astea cu prostitutia. Diferenta este ca modelele de videochat fac asta numai in fata camerei, iar contactul fizic nu exista. Nu se intalnesc cu niciun membru in afara site-ului, ignora mesajele cu date personale de la interlocutori si in niciun caz nu ofera ele date de contact. Au ales sa lucreze intr-un studio de videochat tocmai ca sa evite contactul cu membrii in viata reala.

– Modelele sunt constranse sa faca videochat

Mass media prezinta foarte des cazuri extreme din Columbia sau Europa de Est. Fiindca sunt impresionati de ce vad la TV, unii oameni, in special cei care nu au acces la mediul online, isi formeaza diferite pareri despre videochat pe baza singurelor informatii care ajung la ei. Astfel, inca exista persoane care cred ca modelele din studiouri sunt fortate sa lucreze in videochat. Ba chiar mai mult, unii merg pana la gandul ca aceste fete sunt rapite de acasa si incuiate intr-o camera in care singura lor optiune este sa se dezbrace. Evident ca nu exista nici macar un sambure de adevar aici, insa mentalitatea unor oameni este greu de schimbat.

Adevarul este ca atat modelele din studio, cat si cele de acasa au un contract legal de munca, isi platesc impozitele la Stat si au foarte mare grija de sanatatea si aspectul lor fizic. Majoritatea studiourilor au o serie de interviuri pana sa accepte un model in echipa, iar recrutorii analizeaza motivele pentru care fiecare candidat vrea acest job, nivelul de limba engleza si obiectivele pe care le-a setat fiecare.

– Modelele sunt frumoase, dar proaste

Unii oameni spun asta despre toate femeile care arata bine, iar majoritatea modelelor de videochat sunt foarte atragatoare. Nu-s neaparat pareri despre videochat, cat sunt evidentieri ale educatiei fiecaruia. Daca o femeie joaca un rol in fata camerei, nu prostia este motivul care a determinat-o sa aleaga aceasta activitate. Adevarul este ca cele mai multe modele din cadrul studiourilor de top vorbesc 2 limbi straine, au absolvit lieul sau facultatea si au deja propriile planuri de business. Domeniul ofera posibilitati fantastice de castig, asadar multe modele investesc si in alte afaceri.  

Mentalitatea se schimba odata cu accesul la tehnologie, astfel incat tot mai multi oameni afla ca videochatul este un job online ca oricare altul. In plus, mediul de lucru dintr-un studio de videochat este unul profesionist, relaxat si modern. Daca vrei sa afli pareri despre videochat reale si cu adevarat interesante, blogul Despre-videochat.ro este una dintre cele mai bune surse de informare.

 

Comentarii
Adauga un comentariu