Magazin

Iata beneficiile inscrierii la cursuri engleza copii de la o varsta frageda!  

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iata beneficiile inscrierii la cursuri engleza copii de la o varsta frageda  
cursuri engleza copii

Niciodata nu este prea devreme pentru a invata o limba straina. Programele moderne de cursuri engleza copii sunt distractive, favorizeaza dezvoltarea sanatoasa a micutilor din punct de vedere mental si social, iar beneficiile cunoasterii limbii engleze vor fi valorificate pe tot parcursul vietii. Daca inca eziti in a-ti inscrie piciul la o serie de cursuri engleza copii, in randurile de mai jos vei descoperi cate avantaje pot avea micutii care invata o limba straina si cum poti contribui la dezvoltarea lor, indiferent daca stii sau nu acea limba.

Beneficiile de care copilul tau se va bucura din plin

– Intotdeauna cu un pas inainte. Copiii care invata o limba straina inaintea varstei de 5 ani folosesc aceeasi parte a creierului atat pentru a invata limba materna, cat si pentru a cunoaste orice alta limba straina. In plus, in cadrul sesiunilor de cursuri engleza copii, cei cu varste fragede sunt total dezinhibati, nu le este frica sa greseasca si exerseaza intotdeauna cu dezinvoltura, detaliu care lipseste, de multe ori, in cazul incepatorilor cu varste mai mari.

– Incepi devreme! Dezvoltarea functiilor cognitive este un mare beneficiu al inceperii invatarii unei limbi straine de la o varsta frageda. In plus, cu cat mai mult timp va petrece copilul tau in contact cu limba straina, cu atat mai bine va putea intelege cultura si societatea respectiva.

– Creierul are nevoie de hrana! Spunem foarte des ca mintea copiilor de varste mici este ca un burete, acestia absorbind rapid orice informatie. Cercetarile sustin aceasta observatie, motiv pentru care inscrierea piciului tau la un program modern de cursuri engleza copii il va ajuta sa-si dezvolte si alte abilitati (in afara de vorbirea limbii engleze). Printre acestea, cele mai importante sunt gandirea critica, atitudinea ce favorizeaza rezolvarea problemelor, abilitatile de ascultare, puterea de concentrare, imbunatatirea memoriei si abilitatea de a face mai multe activitati in acelasi timp (multitasking). Mai mult decat atat, copiii care invata o limba straina reusesc sa demonstreze mai multa creativitate si flexibilitate in gandire.

cursuri engleza copii

– Imbunatatirea performantelor academice. Beneficiile cognitive ce rezulta din invatarea unei limbi straine au un impact pozitiv direct asupra performantelor academice. In comparatie cu copiii care nu cunosc o limba straina, cei care au urmat cursuri specializate prezinta imbunatatiri ale citirii, scrierii si matematicii, avand, in general, performante scolare mai bune.

– Hranirea curiozitatii, a sensibilitatii culturale, a empatiei si a tolerantei. Evident, micutii care invata foarte devreme o limba straina au o atitudine mult mai intelegatoare a culturii asociate cu respectiva limba. Contactul cu o alta civilizatie si experienta in sine a invatarii limbii straine le dezvaluie o lume pe care nu ar fi putut sa o cunoasca in alt mod la aceasta varsta.

– O limba straina este prea mult pentru un copil mic? Contrar parerilor neavizate, copiii nu sunt bulversati de introducerea mai multor limbi straine in acelasi timp. Nu numai ca pot naviga in mod natural in medii multilingvistice, dar micutii care participa la cursuri engleza copii de la varste fragede au mintea pregatita pentru a invata foarte rapid orice alta limba straina, avand posibilitati nelimitate in viitor.

Ce poti face pentru a-ti sustine copilul?

Indiferent daca vorbesti sau nu limba straina pe care incearca sa o invete piciul tau, sustinerea pe care i-o oferi ii va favoriza succesul. Nu trebuie sa fii vorbitor de engleza pentru a crea un mediu activ si incurajator de invatare. Experientele autentice sunt baza fiecarui proces de invatare, asadar ofera-i copilului tau posibilitatea de a progresa in mod constant! Pana la urma, programele moderne de cursuri engleza copii se bazeaza si pe materiale video si audio in engleza, asadar muzica, filmele si documentarele pot fi “materiale de curs” excelente.

Adauga un comentariu