Actualitate

Iata ce avere a facut un medic celebru de la firmele de medicamente care au cotizat

Publicat: 22 mai 2013

@ Directorul medical al Spitalului Parhon baga in buzunare anual sute de milioane de la firmele care au incheiat contracte cu unitatea medicala @ Societatile respective se achita de contractul incheiat cu spitalul, dar ii platesc „partea” si doamnei director Carmen Volovat @ Printre firmele care cotizeaza se numara companii mari de medicamente si servicii medicale precum Fresenius, Abbott, Parexel International, Mediss Center SRL @ Acestea ii platesc si lui Adrian Covic, fost director al Spitalului Parhon

In timp ce bugetele spitalelor sunt din ce in ce mai mici din cauza crizei economice, bugetele personale ale directorilor acestor unitati medicale cresc in fiecare zi. Culmea, acestia primesc bani chiar de la firmele care au incheiate contracte cu unitatile medicale conduse de respectivii manageri. Exista o legatura intre valoarea sumelor din contractele incheiate de firmele respective cu spitalele si valoarea sumelor care intra ulterior in buzunarele directorilor de la aceste societati? Asta este treaba organelor de ancheta. In orice caz, in unele dosare instrumentate de DNA, s-a considerat ca prin aceasta metoda s-a dat spaga. Adica dupa ce incheiau contracte cu spitalele, firmele respective dadeau si „partea leului”, platind si ceea ce se cuvenea directorului care aproba contractul.
Directoarea medicala a Spitalului Parhon, Carmen Volovat, incaseaza in fiecare an sume considerabile de la companii farmaceutice sau firme care furnizeaza servicii medicale. Culmea, societatile care platesc anual bani doamnei directoare Carmen Volovat sunt aceleasi care ii achita si lui Adrian Covic, fost director general a spitalului. In prezent, acesta din urma este in continuare medic la Parhon si cadru didactic la UMF, fiind considerat unul dintre apropiatii rectorului Vasile Astarastoae. In editiile anterioare, cotidianul BUNA ZIUA IASI a aratat ca Adrian Covic a incasat astfel in nume personal, in ultimii ani, circa 2 milioane de euro. Buna prietena cu Adrian Covic, Carmen Volovat nu a incasat la fel de multi bani. Insa sumele bagate in buzunare de aceasta nu sunt deloc de neglijat. A strans cateva miliarde de lei. Prin urmare, firmele care ii platesc anual bani directoarei Carmen Volovat sunt Fresenius, Abbott, Parexel, Mediss Center, Novartis Pharma. Se poate observa ca este vorba despre companii farmaceutice mari sau companii furnizoare de servicii medicale.

Principalul cotizant: Fresenius

Aratam in numarul de astazi ca de pe urma „privatizarii” centrului de dializa de la Spitalul Parhon si preluarea acestuia de catre firma Fresenius in urma cu circa 10 ani, nu a beneficiat numai Adrian Covic, in buzunarele caruia au intrat miliarde de lei. Fresenius a platit-o si pe directoarea Carmen Volovat. Pentru ce a platit-o? Greu de spus, deoarece Spitalul Parhon nu a raspuns niciodata intrebarilor adresate pe aceasta tema de cotidianul BUNA ZIUA IASI. Astfel, numai in anul 2012, firma Fresenius i-a platit lui Carmen Volovat 826 milioane lei vechi. O alta societate care apare pe lista cotizantilor doctorului Carmen Volovat este compania americana Abbott, care comercializeaza medicamente si presteaza unele servicii medicale. Iata sumele incasate de Volovat de la Abott: 68 milioane lei vechi in 2012, 260 de milioane in 2011, 14 milioane lei vechi in 2010. O alta firma care plateste bine colaboratorii este Parexel International, o alta mare companie farmaceutica. De la Parexel, Carmen Volovat a incasat in 2012 suma de 153 milioane lei, 2011 – 50 de milioane lei, 2010 – 50 de milioane lei. Pe langa Fresenius, Spitalul Parhon mai are si alti parteneri, dintre cei care presteaza servicii de dializa. Este vorba despre firmele Nefrocare MS SRL si Centrul de Dializa Mediss Center. Nefrocare MS are un punct de lucru la intrarea in Pacurari in cladirea Fiterman. Se zoneste ca acest centru de dializa ar apartine chiar familiei Covic. Centrul de Dializa Mediss Center este firma care administreaza centrul de dializa din Neamt. De la firma Nefrocare MS, Carmen Volovat a incasat in 2012 suma de 387 milioane lei vechi, iar in 2011 – 184 milioane lei vechi. Mediss Center i-a platit in 2012 lui Carmen Volovat 30 milioane lei vechi. De la Spitalul Parhon Carmen Volovat incaseaza lunar o leafa de circa 3.000 de lei.

Secret total

Cum platesc aceste firme catre Carmen Volovat? Ca si in cazul lui Covic, Volovat a incheiat cu societatile respective o serie de contracte de colaborare. Unele sume de bani au fost incasate in cadrul unor proiecte de cercetare. In general, in aceste proiecte de cercetare, finantate de firmele de mai sus, este vorba despre testarea unor medicamente. Daca aceste proiecte de cercetare s-au desfasurat, asta inseamna ca bolnavii au fost cobai. Problema este ca aceste teste s-au desfasurat in spital, fiind folositi pacientii si infrastructura unitatii medicale. Cu toate acestea, unitatea medicala a avut beneficii mai mici de pe urma acestor proiecte de cercetare. Desi cotidianul BUNA ZIUA IASI a formulat o serie de adrese oficiale solicitand sa obtina o serie de informatii legate de aceste proiecte de cercetare clinica, unitatea medicala a refuzat sa coopereze.  S-a putut afla insa, dintr-o adresa trimisa de unitatea medicala, ca spitalul, in comparatie cu medicii, a avut beneficii foarte mici de pe urma acestor proiecte. „La nivelul spitalului nostru exista un nucleu de cercetare selectat pe baza perfomantelor profesionale deosebite de atestare GCP (Good Clinical Practice). Din anul 2012 si pana in prezent, spitalul a incasat suma de 70.189 lei pentru un numar de 9 proiecte de cercetare. Celelalte informatii solicitate nu pot fi date publicitatii conform clauzelor contractuale dintre parti”, se arata in adresa trimisa de Spitalul Parhon cotidianului BUNA ZIUA IASI.

Carmen Volovat nu a raspuns apelurilor telefonice efectuate de jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI, astfel incat nu i s-a putut consemna un punct de vedere. Carmen Volovat este sotia medicului oncolog Constantin Volovat. Acesta este unul dintre cei mai bogati medici din Iasi. Cu banii adunati in ultimii ani a reusit sa-si deschida un spital privat de oncologie.loading...

Comentarii
 • „Buna prietena cu Adrian Covic, Carmen Volovat nu a incasat la fel de multi bani”…Invatati limba romana ziaristilor cretinei…

  • A.S.M.I.O.N.E.S.E.I. de ce nu scrii tu cum face bani petrica movila ?Cum suge banii de la marile spitale ?
   De ce nu scrii tu cum gabi surdu care e in pdl suge bani din contractelwe lui nichi din psd?

 • gabriel, esti prost de mori. la o mafie atat de mare nu se mai pune o greseala minora de tipar. Dar tu esti unul din aia care nu vezi padurea din cauza copacilor. Sau te numesti carmen volovat si postezi undercover ori ai parte la felia ei, caz in care esti un golan.

 • Pacientul roman = cobaiul occidentului si sursa sigura de imbogatire a medicilor.
  Oare medicii astia au impresia ca vor ramane vesnic sanatosi tun?! La randul lor vor fi si ei cobaii altei generatii de medici sau chiar a colegilor lor din alte clinici!

  • Pacientii semneaza inainte de a beneficia de un tratament care se afla inca in studiu, apoi primesc medicamentul gratis. Orice medicament din lume este studiat intai pe cobai apoi pe oameni pentru a vedea efectele. Cum altfel ai dori ca un medicament sa ajunga pe piata?

 • si se plang derbedei si golancele sa nu sunt platiti la cata munca fac.ei nu mai respecta juramantul lui ipocrat,ei jura pe zeul ban.dar nu toti.sunt si mici exceptii deMEDICI-OAMENI.

  • boule , problema in sistemul santiar este cea a tinerilor medici care pleaca ca nu au cu ce traii , 2 jurmantul lui ipocrat ia si citestel inainte sa dai din gura nici macar nu stii ce presupune

   • problema in sistemul medical e a alora care ajung in UMF-uri si spitale pe pile si relatii si din cauza carora pleaca tinerii. Nu te-ai intrebat de ce baiatul lui cutare sau fata lui Icsulescu, bagati de tatici si mamici in spitale si universitati nu au nevoie sa plece din tara?

    • culmea absurditati sa declari ca 20 de pilosi care ajung pe cateva posturi din romania sa determine plecarea 4000 de medici tineri,

     • culmea prostiei: sa declari ca in Romania in sistemul medical sunt doar 20 de pilos. Cred ca vreo 500 adica jumatate din efectiv sint numai la UMF iasi si spitale. dar cind esti prost, nu stii sa numari decit pina la 20.

     • (ca, in perioada 2007-2012, au fost formati 8.600 de medici specialisti, iar in acelasi interval de timp au plecat din Romania 11.200 de medici) bai boule in mintea ta chiar crezi ca 11 mii pleaca din cauzca ca sunt 500 pe cateva locuri ( si nu sunt )

     • Au plecat 11 mii de medici din tara in mintea ta si a lui Arestaoie, pe care tocmai l-a abtiguit oleaca ANI.
      aia 11 mii si-or fi facut actele la minsiter, ca au nevoie de o hirtie oficiala in caz ca vor sa se angajeze in strainatate, dar de aici si pina a pleca e cale lunga baiete. Si aia 500 erau numai la iasi dar fa si socoteala cite universitati de medicina sint in tara ca pina si la Arad au medicina.
      Asa ca nu mai fa pe prostul, sau poate chiar esti prost si nu poti gindi mai mult.
      Postac neghiob.

     • :)) boule ce hartie oficiala daca te referi la certificatul de conformitate de la minister ala se da pentru cei care au facut specializare inaite de a intra in uniunea europeana dar tu nu ai de unde sa stii asta dai din gura degeaba
      ( 2007 – 2012 ) romania in ce an a intrat in EU boule ???:)

 • voi ati descoperit mersul pe bicicleta?o sa gasiti in toate spitalele din tara,doar ca pentru asta trebuie sa termini medicina,sa faci un rezidentiat de 5-7 ani,in care femeia de serviciu are salarul un pic mai mare ca tine medic rezident,si sa stapinesti specialitatea in care te-ai pregatit,cu alte cuvinte sa fii un medic bun.Medicul in speta,dr.Volovat Carmen,are facuta al doilea rezidentiat,nu a conditionat actul medical,nu a pretns si luat spaga de la nimeni,adeseori refuza si un buchet de flori,in meseria ei este un medic bun,ce vreti voi sa scoateti in evidenta?voi aveti o problema cu spitalul Parhon,cu medici de acolo,iar din ce afisati pe prima pagina,sinteti jalnici,medici astia mai au si pacienti care cunosc realitatea nedisorsionata,faptul ca firma de medicamente-si permite sa premieze un medic din anumite motive de competenta,nu poate premia si ziarul vostru,voi aveti lumea voastra si statut de caine de paza,ce sa ceri de la un caine?

  • Taci pupa c-or,s-au esti unul aflat in aceiasi situatie de hotie. Ce te tot jelui cu anii de studii ? Daca asta ai ales asta faci si nu trebuie sa te plateasca cineva pentru alegerea ta. Si acum majoritatea celor care fac medicina,pot sa faca zece rezidentiate ca tot bita sunt. Sa ajuns ca pacientilor sa le fie frica sa se interneze stiind ca intra pe mina unor nulitati caree de cred medici.

   • daca te referi la mine,sint pacient,chiar pacientul d-ei Volovat,cunosc realitatea pe spatele meu,nu am halucinatii,dar asi vrea sa-mi spui toate astea in fata,nu ascuns de monitor,ai primt in viata ta o prema?sint bani pe linga leafa ta,ca sa fii premiat,trebuie sa faci ceva pentru societatea la care muncesti,este singurul spital in care nu se ea spaga,nu ti se cere,nu este conditionat actul medical,doar ca nu toti pot avea parte de decenta si demnitatea familiei Volovat,asa ca Ala te vad tratata de doctorul Volovat si cu siguranta te va trata asa cum o face cu orice pacient,de ce suferi tu nu ai mult de trait

    • aslan bati campii daca esti pacient e de la pastilele testate pe capul tau dar mie imi miroase a hotie , sigur esti ai lor pus sa scrie pt o felie .

     • esti paranoic,cu siguranta unui psihiatru cu siguranta-i tremura mina sa-te scrie o reteta,iar ca felie de ce nu mergi tu la cantina saracilor,poate prinzi si tu o felie?

 • Mai stim un Volovat care detine nu stiu cite cladiri construite in ultimul timp in diferite scopuri.Oare cine-o fi? Nu cumva sint construite din spagutele doctoritei?

 • Dna Dr. Carmen Volovat este, pe langa un medic si specialist f bun, si o persoana exceptionala, plina de intelegere, sincera si devotata muncii si oamenilor! Voi va cam pierdeti in cifre f mari si loviti pe oricine nu este protejat! …..

 • D-na Dr. Carmen Volovat, este o mare DOAMNA si un medic care face cinste medicinei romanesti.Am avut pe cineva drag internat la D-na DR. si a refuzat si buchetul de flori, nu mai spun de bani. Ar trebui sa avem mai multa grija de medicii care ne-au mai ramas in tara……!

  • Da, a refuzat banii pt.ca are prea multi. Daca nu avea atatia bani nemunciti accepta si banii care i-ati oferit dvs. Ce credeti ca facea in locul ei un doctor care traieste doar din salariu? Lua banii evident, va zicea si multumesc.

   • Daca ia banii – nu-i bine. Daca nu-i ia – iarasi nu-i bine. Dracu’ sa va mai inteleaga de moldoveni timpiti (bine, scuze pentru pleonasm) !

    • Tare prost romanul nostru, nicicum nu-i bun. Nici o zi fara articol despre medici sau medicina. Tratati-va la babe si vrajitoare taranilor.

     • Foarte multi, in special oameni de la tara dar si in orase sunt multi , nu se trateaza ca nu au bani de mers la cabinetul medicului. Si stiu ca fara bani nu se uita la tine.

  • Serios? Da dumneata o declaratie la ziar, cunumele adevarat si adresa, sa te stim si noi. ca pacienti de-astia „multumiti” si plini de elogii la adresa medicilor incriminati gasesti la orice articol. Dar cind ii cauti cu adevarat, s-au epavorat.

 • Ce bani rezultati din proiecte de cercetare? Care sint proiectele alea? ca la nivelul lu coana Volovat trebuie s afii timpit sa-i dai pe mina un proiect de cercetare. Asta face cercetare? Povestea asta cu proiectele ascunde doar o forma de mitadin partea firmelor de medicamente, cine stie pt ce.

 • Ha,Ha, cred ca a refuzat florile deoarece nu poate cumpara caramida cu ele, dar cu banii, da. Intrebare; cum i-ar sta unei doamne sa refuze o ****** oferita cu decenta de cineva?

 • Probabil fam.Volovat nu si-a facut reclama in fituica voastra BZI si a-ti inceput un atac furibund asupra ei!Nu mai suntem asa prosti sa punem botul la niste semianalfabeti numiti ziaristi(a 4 a putere in stat!!!).Stim cu totii ce presa face-ti si ce face-ti cu cei care nu va sint ostili!!!!!

  • Ce numesti tu seminalafabeti Ioane? Eu as numi un Ion care a auzit de internet dar nu si de gramatica si scrie ” a-ti, face-ti”. Lasa teoria si vezi ce face vaca in grajd, ca de atita scris ai uitat sa o mukl

 • Nu stiu cum se face ca oricene ocupa o functie de conducere in Spitalul Parhon trebuie pus la zid de marii jurnalisti de la tabloidul bzi. Bine ca atunci cand prof Tinica a fost pus sa dea declaratii la DNA ati sarit in sus ca vai nu se poate sa dea cu subesemnatul dimineata. Si DNA bun, rau cum este avea niste dovezi nu pvesti visate nopatea. Studii clinice se fac in toata lumea inteligentilor ca altfel nu am mai avea progres. Exista studii anterioare pana a se ajunge la studiile pe oameni. Pacientii sunt informati de acest lucru si semneaza un consimtamant. Totusi nu ma astept sa inteleaga acest lucru vreun gurnalist de la bzi. Daca si dr Volovat mai conditioneaza actul medical… nu stiu ce fac cei de la IBCV in special chirurgia cardiovasculara unde fara 6000 ron nu ai ce cauta!

  • Daca esti pus pe intrebari de-astea existentiale de ” nu stiu cum se face”, raspunde si la ” nu stiu cum se face dar orice doctoras ajuns intr-o functie cat de mica, ba chiar si fara, se imbogateste in cativa ani cati altii in cateva vieti”. In toata lumea, relatiile dintre firmele de medicamente si medici sint bine stabilite, ba chiar exista niste limite banesti pe care doctorii nu le pot depasi, tocmai pt a evita derapajele. Pe de alta parte, ca sa ajungi in vizorul unei firme de medicamente pt un studiu serios, trebuie sa fii un nume, sa ai experienta si sa fii cunoscut ca cineva care are habar de cercetare. Toapa asta este o nulitate, ca mai toti doctorasii care graviteaza in UMF si spitale, asa ca e greu sa intelegi cum asa o necunoscuta a ajuns sa cistige bani grei din studii si proiecte de cercetare platite de firme de medicamante.
   Deci, ce raspunzi la toatae astea, daca esti asa in tema cu subiectul?

 • chiar nu inteleg ura asta impotriva medicilor! si ieri aceleasi discutii interminabile despre medici care sunt toti incompetenti, hoti, prosti etc!
  mai terminati odata bzi de kkat cu articolele astea!
  in tara asta nimeni nu plateste pentru prostiile pe care le debiteaza. ar trebui inceput sa se aplice legea cu jurnalistii si toata mass-media care arunca cu noroi in toti, jignesc pe toti, fara sa raspunda de nimic. apoi cu toti golanii care injura pe forumurile acestor „ziare”, datorita faptului ca sunt frustrati! de ce nu se comenteaza cat s-a furat si s-a distrus tara asta de soferi, muncitori si zidari ajunsi in functii importante?? de ce nu se comenteaza ce salarii sunt in mass-media si cum s-au imbogatit unii in 4-5 ani cat altii in 10 generatii??? si TOTI ACESTI BANI PRIN BALACAREALA SI NOROI ARUNCAT IN ALTII!!!!!

  SA VA FIE RUSINE BZI SI TOTI CA VOI CARE COMENTEAZA AIUREA!!!! SUNTETI NIMICURI!!!!

  • Daca esti ingrijorat si interesat cine a ajuns in functii mari, uite colea pe nea Ghita Pristanda, aka rectorul UMF Vasilica Arestoaie, ajuns sef de trib si profesor dr cu conducere de doctorat, incapabil sa scrie corect o scrisoare oficiala adresata primului ministru-alt destept cu doctorat- si postata pe situl Colegiului Medicilor:

   „Ghiţă Pristanda a ajuns profesor doctor şi şef de de breaslă intelectuală”

   voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ghita-pristanda-a-ajuns-profesor-doctor-si-sef-de-de-breasla-intelectuala-90909.html

   • nu sunt nici ingrijorat si cu atat mai putin interesat. asa cum am spus domn’ Ghita, consider ca ar trebui sa existe o lege aplicabila celor din mass-media, prin care sa fie pedepsiti cu inchisoarea cei care arunca cu noroi fara sa argumenteze.

    dupa lovitura de stat din 1989, s-a impamantenit in neamul romanesc aceasta democratie prin care oricine poate injura pe oricine. si e f. gresit avand in vedere ca multi injura fara ca macar sa aiba vreo calitate!

 • va salut,in mare parte criticile au dreptate,te duci la spital si te uiti in urma cand pleci de-acasa,pt.ca inapoi vii in sicriu…doctori hoti,asistente si personal lafel,nepregatiti,ei cred ca repara o masina da comanda de piesa si gata.EU UNU NU MERG LA MICI UN SPITAL am o mare experienta cu ele…….eu nu am vrut sa jignesc poate se merita……..

  • eu am vrut sa spun ca niste clici similare celei de la umf sunt in absolut toate domeniile/firmele si ca nu se mai face atata tam-tam. de ex. intr-o firma sunt alesi sefi niste boi care isi aleg subalterni (multi la numar) mai boi ca el, dar asta nu inseamna ca unul care munceste si are astfel de sefi este automat BOU! cam asta se vrea a se sugerea in orice comentarii despre medici. e o situatie absolut similara.
   despre medici… dr. Volovat a fost super ok privind tratamentul chimio cu socrul meu, iar tata a fost operat de un super-profesionist dr. Poiata de la neuro. daca unul a avut o experienta proasta, nu inseamna ca toti medicii sunt prosti.
   Dpdmv ar trebui sa existe o lege care sa se aplice pentru cei din mass-media, iar in momentul cand scriu articole din astea fara argumentare sa fie inchisi! creaza un cancer care nu se poate trata si la fel ca si cancerul se extine repede si dauneaza!

   • Bai desteptule,
    UMF nu e o firma, e o universitate de stat, unde oamenii ar trebui sa faca munca pentru care s-au pregatit si sint platiti, nu sa se imbogateasca pe spatele studentilor si pacientilor. Cind 3 sferturi din clica asta a ajuns acolo pe bani si relatii si put de atata prostie, ceva e putred, nu crezi?

    • nu incerca sa intelegi analogii, e clar ca nu esti capabil. si inca ceva, daca faceai tu sau ai tai parte din clica umf il pupai in coor acum pe Astarastoaie! nu mai faceai teorii pe aici.

 • in tara asta se comenteaza de rau toate lucrurile bune. daca lumea munceste cinstit de ce munceste , daca nu munceste de ce nu muncesti. bravoi domnulu doctor ca reusit sa faca un spital pt pacientii bolnavi de cancer. spuneti fereasca Dumnezeu sa ajungi sa fii bolnav de aceasta boala. dar voi aveti nivelul de gandire mult prea scazut sa vedeti lucrurile cum sunt ele de fapt si sunteti si frustrati ca nu sunteti capabili de a munci cinstit si sa realizati si voi in viata asemea lucruri. imi este mila de voi pt ca stiu ca mai mult de atat nu puteti.

  • e clar ai dreptate! indiferent ce faci se gasesc comentatori imediat si „nu e bine ce/cum ai facut”, asta e opinia lor… intr-adevar, sa dea Dumnezeu sa nu fii bolnav de cancer, dar este o alternativa. Acest dr. Volovat este RECOMANDAT de chirurgi renumiti din Germania – vezi Prof. Dr. hc P. Piso – Regensburg, DE…
   mancati kkat ca asa e moda. puneti mana si faceti voi ceva cel putin la fel de bun cum a facut omul asta!

 • Mie nu-mi miroase a bine aparitia atator farmacii,unde se dau medicamente la liber ,ca la piata.Ceva ni se pregateste!Ori suntem cu adevarat bolnavi,ori suntem pe duca.In afara afacerii cu medicamente dubioase,din care se imbogatesc unii dintre medici,aflu ca fac diverse calatorii prin lume pe seama romanilor care cumpara si cumpara ,cu sacosa, la hapuri.Nu se poate ,ceva neneorocire este pe capul nostru ,din moment ce farmaciile sunt mai multe decat gogoseriile de alta data sau decat chioscurile cu ziare!Nu e destul ca avem alimente pline de otravuri ,numite e-uri,,avem si medicamente dubioase pentru care trebuie sai cumperi altele ca sa reduci efectele secundare!In oraselul meu ,inainte de 89 ,erau 4 farmacii,iar acum sunt 65!Este lumea bolnava cu adevarat sau altii sunt bolnavi dupa imbogatie!???

 • BZI=incompetenti,hoti,daca nu cotizezi la ei incerca sa te faca de *****,daca esti apropiat lor te lauda.oricum ziaristi obositi,de fapt doar obositi,ara ziaristi scuze

  • Ai auzit tu de ziaristi obiectivi in orasul asta? Aia de la Ziarul de Iasi nu scot un articol contra medicilor si profilor de la UMF. Inseamna ca sint platiti de ei?

 • Postacii lui Oaie: aveti subiect de birfa!

  ANI a câştigat procesul cu Vasile Astărăstoae la Curtea de Apel Piteşti. Astărăstoae trebuie să dea înapoi 50.000 de euro”
  23 Mai 2013

  romanialibera.ro/actualitate/justitie/ani-a-castigat-procesul-cu-vasile-astarastoae-la-curtea-de-apel-pitesti-astarastoae-trebuie-sa-dea-inapoi-50-000-de-euro-302729.html

 • Cred ca ati gresit persoana!Nu va crede nimeni, oricat ati incerca sa pareti veridici!
  Ar fi bine sa mai existe in lumea ieseana doctori ca ei, adica sa nu conditioneze actul medical,sa puna suflet in ceea ce fac!
  Cat priveste firmele farmaceutice-paguba-n ciuperci!La cat castiga industria farmaceutica ,de ce n-ar castiga si altii,dar asta nu e treaba noastra.
  Personal,eu cred ca i se face o mare nedreptate doctoritei Volovat.

  • alta proasta: daca fura unii de ce sa nu fure si coana volovat! Du-te mai fato si vezi-ti de ciorba de pe aragaz. Asta e o proasta cu diploma si tu o vezi facind cercetare si studii pe bune pt firmele de medicamente! S-au trezit toate gospodinele frustrate sa comenteze pe forumuri.

   • ma retardatule,latura ordinara,pa cine rasa ma ti faci tu proasta?vezi ca ma dau cu capacul de la sicriul ma ti pe derdelus,saraciio,unde morii ma ti frustratule,anonimule,nimicul universului,cine o sa auda de tine?militia?

 • de verificat cati euroi intra lunar in buzunarul popesc al anestezistei sandero de pe cuza-voda! foloseste gravidele si lehuzele drept cobai cu acordul tacid al prof.; poate sa-si ia inca trei vile si insulina pt.intreaga familie pt.sapte generatii!!!

 • Ai vrea sa fii si tu un prost cu diploma ca ea! Dar sa stii ca este loc si pt. tine, poate te destepti intre timp!
  Se vede ca nu ai fost imbratisat cand erai mic si ca ai dus lipsa inclusiv de papica.Sa stii ca ARTA CULINARA este aur pt. cine o stapaneste,dar tu n-ai avut acces la asa ceva ca sa-ti dai cu parerea.Esti orientat spre bucataria orientala,iti place sa mananci rahat, cred ca si neuronii tai sufera de obezitate.

  • Tanti, pune mana pe CV-ul coanei Volovat si daca esti in stare sa intelegi ceva, ai sa vezi de ce tovarasa nu are cum sa faca cercetare serioasa cu nush ce firme de medicamente. E o chestie prea subtila care depaseste reteta ciorbei. Ca de ciorba era vorba si nu de arta culinara. Iar diferenta dintre o simpla ciorba si arta culinara e la fel de mare ca intre o tanti dr volovat si un cercetator in medicina de valoare.

 • PENTRU NENEA
  Sa stii ca nu ai putere de convingere.Iti lipseste ARTA CONVERSATIEI si nu vreau sa te jignesc, dar nu prea dai dovada de diplomatie,esti foarte transparent….ca o piftie facuta corect(tot pe langa ciorba suntem),subiectul tau preferat!
  Sincer nu doresc sa port discutii la acest „nivel”.Esti negru in cerul gurii, esti verde de invidie si ai antene cam lungi-am auzit eu ceva gen invazie de extraterestri !Poate esti in lotul lor de cercetare,sa ne spui si noua!

  • Ana Maria: stimata doamna, nici mie nu-mi place putin agresiv al celui cu care va disputati, dar in privinta Cv-ului dnei doctor Volovat si a calitatilor sale de „cercetatoare” are dreptate. Cred ca nu faceti parte din lumea medicala universitara ca sa stiti sa apreciati un CV, asa ca e normal sa credeti ca tot ce zboara se manaca si ca daca dna a luat niste bani pe as zise contracte de cercetare ea si face cercetare. Nu va faceti de ras mai mult, chiar nu stiti in ce va bagati sau stiti, dar tineti sa o ajutati pe dna doctor. E inutil, cei care au habar de subiect stiu care ii e nivelul stiintific si in general cel profesional, nu o salveaza cateva comentarii ale unei anonime. Nu cred ca dna dr doreste sa i se comenteze fiecare rand din CV pe forum.

    • Aslan, daca ar fi vorba de Covic ai putea vorbi de invidie, dar cind e vorba de dna Volovat, un fel de animalutz domestic al clanului Covic, nu se poate vorbi de invidie. Si daca asta e o sansa, sa fii mereu in umbra cuiva si sa te crezi cercetator, asa o fi, dar e sansa oamneilor slabi care nu stiu sa aiba un nume propriu ci sunt doar „pe langa unul mare”. Dna ar face bine sa stea in banca ei,nu o invidiaza nimeni pt ce este ca nu are de ce.

     • familia Volovat,are sansa de a lasa ceva dupa ea,tot ce fac,ca si proprietate,vor ramane indiscutabil iasului,voi nu aveti sansa asta,soarta este zgarcita cu uni…

     • Tot ce fac va ramane, nu vor ramane si unii nu uni, dar ce sa faci daca prostimea se baga in discutii despre cv-uri universitare si studii clinice!

 • Sunteti niste inepti.
  Studii clinice se fac peste tot in lumea asta. Cum credeti ca apar medicamente noi pe piata? Numai din teste pe soricei? Atata timp cat pacientul este informat despre riscuri…care e problema? Si inca ceva..nu oricine ajunge sa fie investigator in studiile acestea… Iti tb ceva la cv.

  • Exact, iti trebuie ceva la CV, ceva ce coana mare Volova n-are. De fapt coana nici nu-si expune CV-ul ca s-ar face un misto gros pe baza lui. Stie ea de ce si-l ascunde. Nu credeti ca ar trebui sa fie public, daca nu ii e rusine cu el si face si „studii clinice”?

  • Sa comentezi despre aceasta doamna din punct de vedere al profesionalismului-evident semnandu-te cu nume si prenume si argumentand ideile-as zice ca e in limita bunului simt, dar sa postezi despre viata intima a persoanei mi se pare mitocanie. Nu cred ca intereseaza pe nimeni ce face doamna sau ce nu face in dormitor. Fiecare e liber „sa se iubesca” asa cum doreste, iar acest lucru e valabil pentru orice om, indiferent de profesie.

Adauga un comentariu