Magazin

Iata ce studii are fiica lui Gigi Becali! Nici nu te asteptai la asta! Theodora este specializata in Politica concurentei

Publicat: 18 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iata ce studii are fiica lui Gigi Becali Nici nu te asteptai la asta Theodora este specializata in Politica concurentei
1

Gigi Becali are toate motivele sa fie mandru de fiica lui, Teodora. Iar asta pentru ca, pare-se, tanara mostenitoare a latifundiarului a invatat cum functioneaza lucrurile, in Bucuresti, cand iti doresti ceva din tot sufletul.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost iubitul Danielei Crudu!
Logodita cu un baiat de bani-gata
Teodora Becali
traieste de cativa ani o frumoasa poveste de dragoste cu un tanar bogat. Mihai face parte dintr-o familie de machedoni, la fel ca si fiica lui Gigi Becali. Cei doi s-au cunoscut in Pipera, acolo unde locuiesc. Patronul Stelei si-a dat consimtamantul pentru ca Teodora si Mihai sa isi uneasca destinele. De curand, fiica lui Gigi Becali a luat masterul in administrarea afacerilor. Theodora, fata cea mare a afaceristului, care se va marita in acest an cu iubitul ei, Mihai Mincu, a fost studenta la ASE, la Facultatea de Antreprenoriat si Administrarea Afacerilor, cu predare in limba engleza. Theodora a sustinut lucrarea de licenta, care a avut titlul "Politica concurentei in industria turismului”, semn ca fiica lui Becali este interesata sa lucreze in acest domeniu. Dupa un an, Theodora a luat si masterul, examenul fiind sustinut tot in limba engleza. 

Ce declara Becali despre nunta

Are peste 1,85m, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu vor ei si vreau sa le fac pe plac. Eu i-am zis: „Tata, faci ce vrei, nu ma mai intereseaza ce faci. Cat ai stat la mine in casa ai fost cu mine, ai facut ce ai vrut”. Dar am incredere ca va face numai bine”, a declarat Gigi Becali conform evz.ro.

Adauga un comentariu