Eveniment-Social

Iată ce va face prof. dr. Genoveva Farcaş după ce nu va mai fi Inspector Școlar General în IȘJ Iași

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată ce va face prof. dr. Genoveva Farcaş după ce nu va mai fi Inspector Școlar General în IȘJ Iași
Genoveva Aurelia Farcaş , viitor fost Inspector Școlar General, va activa ca simplu profesor la Liceul Pedagocic Vasile Lupu din Iași

Prof. dr. Genoveva Farcaş, fostul Inspector General în cadrul IȘJ Iași a vorbit cu reporterii BZI.RO despre ceea ce va face după ce nu va mai fi, în mod oficial în funcţie. Aceasta a declarat în exclusivitate faptul că se va întoarce înapoi la Colegiul Pedagogic Vasile Lupu Iași dar nu într-o poziţie de conducere ci doar ca simplu profesor.

Menţionăm faptul că mandatul prof. dr. Genoveva Farcaş în fruntea IȘJ Iași, mandat obţinut în urma unui concurs, expiră astăzi, pe data de 27 aprilie 2021. Tot în cursul zilei de astăzi, printr-un ordin de minister va fi numită conducerea interimară formată din Luciana Antoci.

Ce va face prof. dr. Genoveva Farcaş după ce nu va mai conduce IȘJ Iași

Prof. dr. Genoveva Farcaş, șefa IȘJ Iași se va întoarce la Colegiul Pedagocic Vasile Lupu din Iași unde va activa, înainte de numire în fruntea instituţiei mai sus menţionate, ca profesor dar nu într-o poziţie de conducere ci doar ca simplu profesor:

„Având în vedere că astăzi mi-a expirat mandatul, am decis să mă retrag la catedră. Pe de altă parte au fost multe reuşite în timpul mandatului meu și nu aş putea nominaliza doar una singură, doar o reușită. În schimb, au fost dezamăgiri, iar una dintre acestea este faptul că am crezut prea mult în unii oameni care m-au dezamăgit”, a declarat prof. dr. Genoveva Farcaş.

 

Adauga un comentariu