Bursa Barfelor

Iata cine este Mama Omida de Păcureț: Dănuț Zaharisitul de la Futt Laba

Publicat: 30 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iata cine este Mama Omida de Păcureț Dănuț Zaharisitul de la Futt Laba

Începem în forță rubrica noastră de astăzi, acum pe final de an! Babele barfitoare s-au crăcănat de râs, așa bătrâne cum sunt ele, când au auzit-o pe Mama Omida de Păcureț, Dănuț Zaharisitul, care tot își dă el cu părerea despre cum va arăta piața emobiliară în anul 2020, cât se va construi la anul și alte baliverne din astea, că și babelor le este rușine să le mai enunțe aici.

Ei bine, acest Dănuț Zaharisitul de la Futt Laba se ocupă în realitate cu traficul de infuență, cu furnizarea de informații false, cu înșelăciunea și se laudă peste tot că el a plătit bani grei lui Mihăiță Chiricuța și lui Aragazel Pompa și că orice dezvoltator emobiliar care are nevoie de autorizații să vina la el, că el le rezolvă pe toate. Babele știu că Zaharistul este de fapt un păcălici, un țepar, care este disperat să mai facă niște bani și să intre în politică în usereul Closetei Pipirău.

Tocmai de aceea, a apelat la gazetuța porno a lui Toni Hoțac, poreclit și Curuleț. Acum, cine știe, o fi și Dănuț Zaharistul pe invers? Oricum, decât să păcălească dezvoltatorii emobiliari care vor să vină și să investească în Iași, mai bine s-ar ocupa Dănuț ca soția lui să-și încaseze salariul de la postul de radio la care
lucrează. Babetele au aflat că oricum autoritățile statului au intrat pe fir și-l cercetează pe Dănuț Zaharisitul pentru trafic de influență, înșelăciune, distribuire de informații false și altele de acest gen. Așadar, în final, avem un singur mesaj pentru Dănuț: păduchii se adună repede, unul câte unul, dar tot așa sunt și exterminați, repede și toți odată.

Adauga un comentariu