Local

Iată cum a fost abandonată strada Săulescu din centrul orașului Iași la o săptămână după ce s-a surpat -FOTO

Publicat: 29 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cum a fost abandonată strada Săulescu din centrul orașului Iași la o săptămână după ce s-a surpat -FOTO
O porțiune semnificativă de asfalt s-a surpat

UPDATE: 29 august 2021

Atenție pe strada Săulescu!

În această zonă, muncitorii doar au astupat lucrarea cu piatră si încă nu au adus strada la starea inițială, zona fiind in continuare semnalizată.

 

Atenţie ieşeni! Circulaţi cu prudenţă pe strada Gheorghe Săulescu din Iași. O porțiune semnificativă de asfalt s-a surpat.

La fața locului se află un echipaj de poliție care dirijează traficul și au marcat zona afectată.

Ultima reabilitare a străzii a fost în anul 2017, iar de atunci nu s-a mai intervenit pentru întreţinerea şoselei.

UPDATE 25 AUGUST 2021: Apavital SA reface porţiunea din stradă Gh. Săulescu surpată ieri seară. Surparea s-a produs din cauza unei avarii la reţeaua de apa-canal. Circulația rutieră se desfăşoară pe o singură bandă

Update: S-a hotărât ca în această seară și mâine dimineață să se facă reparaţii de urgenţă. Strada este închisă şi se circulă pe alte rute

Angajaţii Citadin S.A. vor demara o nouă serie de lucrări în aceste zile pe strada Gheorghe Saulescu, artera care a fost reabilitată deja în mai multe etape.

„Echipele Citadin S.A. vor face lucrări de asfaltare joi şi vineri, în zilele de 10 şi 11 august, între orele 6:00 şi 18:00, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe strada Gheorghe Saulescu, pe tronsonul marcat în harta ataşată. În perioadele menţionate, circulaţia autoturismelor pe strada Gheorghe Saulescu va fi închisa”

 

Adauga un comentariu