Local

Iată cum furau bărbaţii din Iaşi berea. Imagini de pe camerele de supraveghere – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 05 aug. 2021
Ieri, 4 august 2021, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au demarat o percheziţie domiciliară, în municipiul Iaşi

Camerele de supraveghere din zona au surprins momentul în care cei doi bărbaţi sustrăgeau PET-urile de bere.

Ieri, 4 august 2021, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au demarat o percheziţie domiciliară, în municipiul Iaşi, în cadrul unui dosar penal de furt calificat. Cei doi suspecți locuiesc lângă depozitul de bere și ar fi obișnuit să sustragă berea cu ajutorul unui tomberon. Peste o tonă de bere ar fi fost furată de cei doi.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada 31 iulie – 2 august a.c., doi bărbaţi ar fi pătruns într-un depozit din municipiul Iaşi şi ar fi sustras mai multe baxuri de bere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe bunuri.

De asemenea, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 5 august a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă”, potrivit autorităților ieșene.

Iată-i pe cei doi hoți!

Comentarii
  • Sunt Tămăduitoarea Larisa,,apelaţi ACUM cu încredere la +40785893646 pentru rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră. Împreunez iubit cu iubită,soţ cu soţie.
    Aveţi nelămuriri în familie,neînţelegeri,probleme pe plan financiar,simţiţi că sunteţi afectat de blesteme ce vă aduce viaţa la ruină,toate aceste probleme vor lua sfârşit apelând la harul şi puterea mea;farmecele pot ajunge să vă controleze viaţa şi fericirea şi destinul,eu prin înţelepciunea mea şi prin harul suprem pe care l-am moştenit de la străbunica mea continuu să întâmpin şi să ajut oameni să scape de toate problemele şi suferinţele,te pot ajuta ca destinul tău să meargă pe acelaşi drum cu tine,te ajut să îţi rezolvi problemele în dragoste şi să îţi găseşti marea iubire. Relații la telefon +40785893646

  • Ce mare succes al poliției romane!!! Cei care au furat țara fac vacante în țări exotice și 2 amărâți pentru o navetă de bere se vor alege cu câte 5 ani de pușcărie fiecare.

  • Mega dosar atâta publicitate pentru câteva peturi de bere de proastă calitate Marian Vanghelie a comis 25 de infracțiuni și a prejudiciat statul roman implicit cetățenii de 98 milioane de € și este bine se bucură de libertate mai apare la TV din când în când sfidând prostimea, și atunci mă întreb și eu că prostul, unde e dreptatea ,legea se aplică preferențial, cine respectă legea și de ce avem legi dacă nu le aplicam

Adauga un comentariu