Local

Iată lista AUR Iași la Consiliul Județean și Consiliul Local la alegerile din 2024 – EXCLUSIV/ FOTO

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 25 Comentarii
Iată lista AUR Iași la Consiliul Județean și Consiliul Local la alegerile din 2024 - EXCLUSIV FOTO
Iată lista AUR Iași la Consiliul Județean și Consiliul Local la alegerile din 2024

AUR Iași a depus în aceste momente lista cu candidaturi la Consiliul Județean și Consiliul Local. Deputatul AUR Iași, Marius Eugen Ostaficiuc candidează la președenția CJ Iași, iar medicul și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru la Primăria Iași. BZI.RO vă prezintă în exclusivitate lista condidaților la CJ și CL Iași.

Lista AUR Iași cuprinde specialiști din toate domeniile. La Consiliul Local Iași, europarlamentarul și medicul Tudor Ciuhodaru o deschide. Tudor Ciuhodaru este în prezent europarlamentar AUR și s-a făcut remarcat în Parlamentul European cu numeroase proiecte care au avut un impact mare în România. Vorbim despre proiectul de lege care cuprinde reducerea prețurilor la medicamentele generice, proiectul de lege referitor la Planul de luptă împotriva cancerului, semnarea pentru Spitalul Regional de Urgență Iași. Prin contribuția europarlamentarului Tudor Ciuhodaru, Mecanismul European de protecție civilă a fost îmbunătățit în mod profund.

Pe locul 2 în lista AUR la Consiliul Local Iași se află omul de afaceri Vasile Pușcașu care deține două dintre cele mai frumoase hoteluri din Iași, și anume Hotelul Traian – care a fost proiectat de renumitul Gustave Eiffel, proiectantul turnului cu același nume din Franța și Motel Bucium. Chirița Marian este arhitect, cel mai bun din Moldova, cu zeci de proiecte finalizate – un mare atuu în haosul urban din Iași. Pe locul 4 se află Resmiriță Alexandru- Valentin care este șef serviciu și are o vastă experiență în administrație. Lista este completată cu Paraschiv Ciprian care a fost observator FIFA. Creangă Teofil este un cunoscut cercetător și profesor universitar de genetică. Lista este completată de judoka român Simionescu Vlăduț care a reprezentat cu mândrie România și tricolorul făcând parte din Echipa Olimpică a țării.

La Consiliul Local Iași, lista AUR

1 Tudor Ciuhodaru (medic/europarlamentar)
2 Pușcașu Vasile (om de afaceri/medic veterinar)
3 Chirita Marian (arhitect)
4 Resmiriță Alexandru- Valentin (șef serviciu)
5 Paraschiv Ciprian (observator FIFA)
6 Creangă Teofil (profesor universitar genetică)
7 Simionescu Vlădut (judoka – multiplu campion național și internațional)
8 Damean Alina (antreprenor)
9 Codreanu Adrian (antreprenor/ fost consilier la Arhivele Naționale Române)
10 Sofragiu Cosmin (inginer)

La Consiliul Județean Iași, lista AUR

La Consiliul Județean Iași, AUR a pus candidați care au o vastă experiență în multiple domenii. Lista este deschisă de candidatul AUR la președinția CJ Iași, deputatul Ostaficiuc Marius care are zeci de legi cu un mare aport pentru ieșeni. Parlamentarul a avut, doar în câțiva ani 79 de inițiative legislative dintre care 26 au devenit legi. Marius Ostaficiuc este un puternic susținător al Autostrăzii A8, Autostrada Unirii. Pe locul 2 se regăsește profesorul și cercetătorul Silviu Gurlui, cel care și-a dedicat o bună parte din timp luptei împotriva poluării din Iași. Locul 3 este completat de antreprenorul ieșean Cojocaru Dan, patronul cunoscutei pizzerii Magic Pizza, un înfocat fan al fotbalului ieșean, și nu numai. Pe locul 4 o găsim pe Camelia Ciornia, inginer, și care a mai fost Consilier Județean în mandatul 2016-2020. Mitrea Mihaela se regăsește pe locul 5. Aceasta este un reputat profesor universitar și medic stomatolog.

1 Ostaficiuc Marius (deputat AUR)
2 Gurlui Silviu (profesor universitar, cercetător și candidat AUR Europarlamentare)
3 Cojocaru Dan (antreprenor)
4 Ciornia Camelia (antreprenor)
5 Mitrea Mihaela (profesor universitar/ medic stomatolog)
6 Zamfir Ciprian (antreprenor)
7 Dăscălescu Mihai (antreprenor)
8 Croitoru Florin (matematician)
9 Pușcașu Mihnea (antreprenor)
10 Crivineanu Alin (ex-militar)

Așadar, lista AUR Iași la Consiliul Local și la Consiliul Județean este una completă și extrem de competitivă. Pe ambele liste se găsesc specialiști din cele mai variate domenii, atât profesori universitari și cercetători cât și specialiști în sport sau în antreprenoriat. Candidații AUR Iași doresc să își pună în valoare cunoștințele după data de 9 iunie 2024!

VEZI LISTA COMPLETĂ CU CANDIDAȚII ÎN GALERIA FOTO

 

Comentarii
  • Specialisti in domeniu, foarte buni, sunt acei care au profesat un timp indelungat si au si un doctorat care atesta niste cunostinte adevarate!!! Este parerea mea.

  • Dacă ăștia nu sunt buni, atunci sunt buni cei care nu au făcut nimic pentru aglomerația din Iasi, centura Podu Iloaiei, poluare, etc…..

  • Ciucanu s-a trezit din beție direct pe locul 12 ( neeligibil ) !

    Asta după ce a fost mare șef la hauristi până a venit eșalonul 2 PSD.

    Nasol momentul , mișto coliva.

  • Îmi spune și mie cineva ce profesie are Ostaficiuc? Ce școală,/scoli a terminat, ce aptitudini are, cu ce se ocupa în viata civila? Sincer. Are măcar bacalaureatu luat? Întreb și eu pentru ca vad ca nici voi nu ați scris în dreptul lui profesia, ci doar funcția politica! Ciudat

  • Ce caută jagardeaua de arhitect bandit Chirità de numele căruia se leagà cele mai mari atrocități urbanistice dar în special busirea PUG-ului care permite acest haos în oras ? Cu ăștia nu pot trece de 7%

  • Las-o dreacu’ in boscheti: cel mai bun arhitect din Moldova. 😂😂😂
    Eu inteleg ca v-a facut proiectul cu scandal penal din Sararie, dar nici chiar asa.

  • Ostafciuc am crezut că ești om serios ,ai pus botul la banii antreprenorului Mopsica fomistul ? E clar sunteți cu toții niște mizerii ați pierdut votul meu.

  • Cei mai emeriti! Un medic de mana a 2 a traseist politic, “antreprenori” esuati, un cercetator “cunoscut” de care nu a auzit nimeni, dar din postura de prof universitar dadea tepe studentilor la plecarile la munca in afara….Crema, cremelor

  • Puscasu un barladean/vasluian cu bani care o fost patron la firma de autobuze Unistil care o facut concurenta neloiala la autobuzele primariei Iasi….si Barlad…..amindoua falimentare si inchise……asta e afceristul care salveaza iasul……..un golan cu bani care o cumparat locul 1 sa fie sigur ca isi scoate sponsorizarea………..RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • ”AUR, aşa cum este acum, este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc, pentru că este o adevărată maşinărie de fabricat minciuni şi speranţe deşarte. Tuturor le sunt promise funcţii dacă munceşti, sacrifici şi dai. De aceea oamenii de bine au muncit, au sacrificat şi au dat dar au fost marginalizaţi, căci chemarea AUR a fost pentru cei potenţi financiari şi pentru cei din alte partide. Iar oamenii loiali sunt daţi deoparte. Acum devine din ce în ce mai clar de ce AUR refuză constituirea, statutară, de altfel, a organizaţiilor locale şi judeţene”, a mai spus profesorul Năstăsoiu. https://www.comisarul.ro/articol/ce-va-spuneamcandidata-aur-la-primaria-buzau-si-la_1535674.html

  • Oataficiuc nu e ala care a dus geanta lui Nechita, apoi a fost pus director la Posta .S- a cumatrit cu toti taximetristii si fufele, Un tradator.Cum poate vota cineva un pesedist vopsit?

  • Ofticiuc si inca vreo 5 din acestia sunt lepre si putori ordinare din psd ,doar au furat si mancat kakat ani intregi pe bani multi ,din cauza la gunoaiele astea penale nici gand sa votex aur ,simioane iar ai bagat penali psd in partid ,vezi ca te molipsesti si tu de la lingaii astia penali !

  • Puscasu a fost trimis in judecata pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si infractiunea de instigare la folosire cu rea-credinta a bunurilor sau creditului de care se bucurã societatea, intr-un scop contrar intereselor acesteia sau in folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altã societate in care are interese direct sau indirect, precum si fals sub semnatura privata si inselaciune.

    In 2011, Judecatoria Slobozia pronunta sentinta: 2 luni inchisoare pentru fals in inscrisuri, 2 luni pentru instigare la fals, 2 luni pentru folosirea cu rea credinta a bunurilor, 6 luni pentru instigare, si 2 ani pentru inselaciune.

    Extras sentinta: „Instanta costata ca infractiunile pentru care a fost condamnat prin prezenta sentinta sunt concurente si contopindu-le , aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 2 ani inchisoare. “

    Meseria brățara de Aur !

  • Cât ai platit cojocaruleeeeeeee ? Nu te mai saturi mizerie de om ce ești .Acuși te paște vreun infarct și rămâne averea la altul .

Adauga un comentariu