Local

Iată momentul producerii accidentului rutier de pe Independenței – VIDEO

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Iată momentul producerii accidentului rutier de pe Independenței - VIDEO
Accident rutier în municipiul Iași

În această dimineață s-a produs un accident rutier la Iași. Momentul producerii incidentului a fost surprins de camerele de supraveghere de pe bulevardul Independenței.

În clipul video se poate observa clar cum șoferul autoturismului marca Dacia schimbă direcția de mers, nu se asigură și nu acordă prioritate de trecere. Impactul nu a putut fi evitat.

Cel puțin o persoană a fost rănită.

Comentarii
  • Politia face testari antidrog care ies toate fals pozitive .. lasa oamenii nevinovati pietoni .. nu mai zic cum merg toti fara DPFUri si faci cancer in spatele lor de cat fum toxic scot … aia is ok

  • Adesea vad mizeria asta peste tot– în loc sa aștepte pe banda lui pana nu mai trece nimeni de pe contrasens (pana se face rosu la contrasens de obicei), el scoate botu mașinii pe contrasens… și blochează banda 3 (pe care ar putea sa circule alții înainte, adică sa Fluidizezi traficul), și aia de pe benzile 1 și 2 oricum circula normal deci nu o sa oprească tot universul sa facă el la stânga mai repede. ASTA SE CHEAMĂ NEACORDARE DE PRIORITATE.- pentru orice neacordare de prioritate se suspenda carnetul). Și apoi o da ca celalalt avea viteza… Pai când am verde la semafor eu circul ca pe un drum cu prioritate, adică nu trebuie sa reduc viteza acolo😎. Scrie în codul rutier.
    Când vedem niște permise suspendate pentru asta?? Ai băgat mașină cu botu un metru pe contrasens – pa permis, și cu și fără accident.

  • totusi….de ce nici unul din cei doi nu franeaza cand il vede pe celalat ca intra in el ?…..sa imi scapa mie ceva

  • Felicitari soferului de pe BMW pt. manevra de evitare, asa si-a avariat masina mai grav dar a evitat sa intre in vreo portiera, altfel putea fi mai rau pt. cine era in Dacie. Pe ud nu mai ai timp sa franezi acolo, te duci sanie in portiera daca se blocheaza rotile.
    Ala cu Dacia poate mai bine ia autobuzul si nu se mai urca la volan, iau carnetul toti nepriceputii, nu s-a uitat deloc ca ar putea veni o masina pe contrasens, pe carosabil ud, pe bulevard unde se circula cu viteza.

  • Cele 3 mașini din sens opus așteptau la semafor pe banda 3 ca să facă stânga, în felul acesta obturau vizibilitatea Daciei. Evident că nu trebuia să se bage atât de liniștit și măcar ar fi trebuit să frâneze când a văzut că-i vine pe banda 1 dar s-a băgat ca prostul.

  • Daca Zanfirescu ar fi patrulat calare pe Bld. Independentei nu s-ar fi intamplat acest accident, ca tot a fost el sef la rutiera si cunoaste bine legislatia rutiera.

  • Pentru Silviu – Cotetarul tupeist nu incetineste pentru ca seamana leit cu tine si are fix optica ta de perceptie beteaga, iar cel care circula regulamentar pe banda 1 si a fost acrosat nu a incetinit pentru ca nu si-a inchipuit ca un cotetar tupeist ca tine ar intra fara sa acorde prioritatea prevazuta de lege!

  • Sunt vasluian si pot sa va spun ca in judetul nostru dar si in Botosani asa se circula corect! Noi ne ghidam ca orbetii dupa principiul CARE SI CUM DOVIDESTE !

  • Bezeiul abia asteapta cate un eveniment rutier ca e imposibil sa nu apara in comentarii expertii , misoginii , xenofobii etc. de parca ar conta paretea lor.

  • Cel cu BMW a gresit urcand pe trotuar unde putea omora oameni nevinovati. Trebuia sa intre in cotetar si Dzeu cu mila.

  • De la ce te-ai luat, ma?
    Tu de ce rasa si religie esti? Am o banuiala, du-te si fa propaganda in alta parte
    Vad ca tu astepti evenimente rutiere ca sa te bagi ca musca…

  • Ai dreptate @Anonim 2:32. Toti ,,expertii” care comenteaza cred ca au dorit sa ajunga la Rutiera. Din păcate , de faza de ,,postac” nu vor trece. E apogeul inteligentei lor.

  • Cred ca a fortat putin cum fac multi crezand ca ala care vine franeaza ca nu e nebun sa isi strice masina !!! Sunt dese situatii in trafic cu nemernici care nu se asigura sau forteaza !!!

Adauga un comentariu