Sport

Iată toate detaliile contractului! Pe ce perioadă semnează, de fapt, Adrian Petre cu FCSB

Publicat: 18 feb. 2020

FCSB a reușit o mutare importantă cu o zi înaintea meciului Dinamo – FCSB, scor 1-2. Adrian Petre a părăsit Danemarca, și ieri, în ultima zi de transferuri, a parafat înțelegerea. Deși Gigi Becali a anunțat că va semna cu fotbalistul de 22 de ani un contract pe un an și jumătate, din informațiile Digi Sport, durata va fi de patru ani și jumătate.

1,3 milioane de euro este cota lui Adrian Petre pe transfermarkt
1,5 milioane de euro a fost cota maximă a lui Adrian Petre, după Euro 2019, la care a participat cu România U21
82 de meciuri a jucat Adrian Petre la Esbjerg
29 de goluri și 6 pase decisive a reușit Petre la echipa din Danemarca

Adrian Petre va semna pe patru ani și jumătate cu FCSB

„Am semnat cu Petre pe un an și jumătate”, a afirmat patronul FCSB, sâmbătă, fără să dezvăluie suma plătită.

Ulterior s-a aflat că va plăti 500.000 de euro, deși la un moment dat în această iarnă era dispus să achite mai mult. Probabil că la momentul respectiv Esbjerg avea alte discuții și de aceea a cerut achitarea clauzei de trei milioane de euro.
Totuși, era greu de crezut că internaționalul român ar fi fost de acord să semneze doar pentru un an și jumătate.

Ce a spus Adrian Petre despre transferul la FCSB

„Am hotărât cu familia mea și cu agentul meu (n.r.- Cătălin Sărmășan) că este cea mai bună decizie pentru cariera mea. Cred că am făcut o alegere bună. Au fost discuții la începutul perioadei de mercato, apoi s-au oprit. Totul s-a rezolvat ieri, totul a fost scurt. A contat și perioada mai proastă de la echipa din Danemarca”, și-a motivat Petre, sâmbătă noapte, decizia de a reveni în România.

„Sunt pregătit pentru critici. Am ajuns la maturitate și sunt pregătit pentru astfel de lucruri. Sper să joc fotbal și să o fac cel mai bine. Am ținut cu Steaua, dar și cu alte echipe care au jucat în cupele europene. De acum, voi fi stelist”, a anunțat Adrian Petre la sosirea în țară

Adauga un comentariu