National

Iată tot ce trebuie să ştii despre şcoală! Klaus Iohannis a anunţat excepţii în legătură cu deschiderea şcolilor

Publicat: 28 apr. 2020

Klaus Iohannis a prezentat concluziile după şedinţă de urgență. Școlile a fost prima temă discutată. Cursurile sunt suspendate.Președintele a specificat că examenul de BAC și Testele Naționale (Examen de Capacitate) vor fi susținute după o pregătire în prealabilă a elevilor în luna iunie. Calendarul pentru BAC și Testele Naționale va fi publicat de Ministerul Educației. Calendar Examen de Bacalaureat și Teste Naționale 2020.

Nu se mai deschide școala! Excepție clasele terminale

„Trebuie să fim foarte conștienți că epidemia nu s-a terminat. Aud de la mulți că vremea este frumoasă și că epidemia va dispărea. Avem astăzi peste 300 de cazuri, nu putem vorbi de relaxare sau o încetinire a acestei epidemii.

Trebuie să ținem cont de câteva lucruri simple. Faptul că elevii s-ar duce la școala, sunt două riscuri, să ducă boală la școală, sau de la școală acasă.

Pe de altă parte am dorit să vedem ce fac și alte țări. Sunt câteva țări care nu redeschid școlile. Altele care încă evaluează redeschiderea școlii.

În unele țării experimentul nu a descurs foarte bine zeci de elevi s-au îmbolnăvit.

În concluzie s-a decis să nu se mai deschide școala! Se vor redeschide în septembrie!”

Clasele terminale vor veni în iunie
Clasele terminale a VIII-a și XII sau a XIII-a vor reveni la școala pentru pregătirea pentru examenele de teste naționale și bacalaureat. Aceștia vor intra pe un culoar și vor ieși pe altul.

De asemenea toți elevii vor fi verificați la intrare în școală dacă au temperatură.

Bacalaureat 2020: Examenul de BAC – Când se dă bacul?
Examenul de Bacalaureat se va susține conform unui calendar care va fi publicat de Miniserul Educației. Elevii vor fi chemați la școală în luna iunie și vor face pregătire pentru Bacalaureat 2020.

Testele Naționale 2020
Testele Naționale sau Examenul de Capacitate se va susține pentru elevii calselor VIII-a, la fel și pentru cei care dau bacul aceștia vor fi chemați la școală în iunie pentru a face pregătire pentru examenele naționale. Testele Naționale vor fi susținute în vară în funcție de decizia Ministerului Educației.

Comentarii
 • individul ăsta care are fălci de menghină și mare ură pe ROMÂNI, a luat din cei 7 ani de bun simț de la cei care i-au dat suflare pe gură?

 • La puscarieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,sa-l manance de cacao cei ce l-au votat ! Singurele cuvinte din vocabularul lui pe care le stie, Dragnea,PSD,Dancila,hoti,toxic,majoritate ,etc ,incredibil ce panarama de presedinte !!!

 • Dementul asta devine din ce in ce mai periculos pt. Romania.
  Parlamentari dati dovada de un minim patriotism si demiteti aces putregai antiroman.
  Nu asteptati ca poporul sa se revolte, nu veti scapa nici ingaura de sarpe.

 • Acest neamt ghinionul Romanilori e un drac inbracat in toale care a vandut copii. a masluit acte pentru a fura casi. a vandut in Sibiu etnicilori nemti patrimoniu romanesc si de cand e presedinte a semanat numai ura intre Romani si cu comentariul pe secuime pe cei mai multi care lau votat …..e cel mai jalnic presedinte mai ales acuma si cu padurile romanesti aprobat la vanzarea austriecilori ce sa mai spui………e ciuma NEAGRA a romanilori …..are studii numai pe denigrarea PSD-lui cei care nu au facut rau neamului.ca el. Doamne cum suntem batuti de soarta cu el si cu cei care lau ales. Eu il urasc din tot sufletul

 • „Comitetul asta de urgenta” are ceva intelegeri cu covid-ul ca pana in septembrie sa ne lasa in pace sa inceapa copiii scoala? De ce nu incepe in august, sau iulie?

 • Acest slugărel muianis anti-român marioneta celor puternici din exterior ce conduc țara tuturor posibilităților din umbră ar trebui să fie lîngă livache pentru tot restul vieții cu muncă silnică pe viață și confiscarea averilor pînă la al 10-lea neam și cu restul hoților de la conducerea țării și în șparlament după lovitura de stat din 89.

 • Are dreptate ! Școală trebuie închisă
  Eu ca tată a copiilor mei chiar de sa-r dechide școlile nu mias-aș lăsa copiii să meargă

 • A tunat si v-a adunat ?
  De unde va hraniti cu minciuni si ură, psdistilor ?
  PRESEDINTELE IOHANNIS E UN MARE SI CINSTIT PATRIOT !

 • CE DE-A TANTALAI ZOMBIFICATI DE LATRINA 3 IACA DE ASTA ROMANIA SE AFLA IN ACEST STADIU PROSTI CA VOI ZOMBIFICATI DE HAZNAU 3 SI LATRINA RTV AU VOTAT CU PZD=PART DE HOTI SI DE MAFIOTI ZDRENTELOR

 • CE DE-A TANTALAI ZOMBIFICATI DE LATRINA 3 IACA DE ASTA ROMANIA SE AFLA IN ACEST STADIU PROSTI CA VOI ZOMBIFICATI DE HAZNAU 3 SI LATRINA RTV AU VOTAT CU PZD=PART DE HOTI SI DE MAFIOTI ZDRENTELOR

Adauga un comentariu