Anul 2020 vine cu noi afaceri, cu noi idei. Venim în ajutorul tău şi îţi spunem 5 idei de afaceri care vor fi ideale pentru noul an. Deşi mai sunt câteva luni, încă mai ai timp să îţi adaptezi ofensiva antreprenorială.
Locuitorii mediului urban vor întâmpina probleme din ce în ce mai mari în ceea ce priveşte timpul. Acesta devine tot mai preţios. Însă poate fi un avantaj pentru tine, aici poţi interveni tu. Poţi oferi anumite soluţii contra cost celor ce au nevoie de ajutor. Aşadar, iată cele cinci idei de afaceri ideale pentru anul 2020:
1. Kit de meniuri săptămânale/lunare pe bază de abonament
Aruncatul alimentelor la gunoi devine o problemă tot mai serioasă pe zi ce trece. Pentru a consuma mai responsabil şi a fi mai economici, oamenii încearcă diverse soluţii. Scăderea amprentei asupra mediului înconjurător devine o dorinţă. O rezolvare a acestui caz se poate transforma foarte uşor într-o afacere. Tot ce ai de făcut este:
– să creezi liste ce conţin nenumărate preparate sau chiar meniuri;
– punerea la punct a unei modalităţi de achiziţionare şi livrare;
Abia atunci te vei putea transforma într-un antreprenor care ajuta. Ajută totodată oamenii şi mediul înconjurător.
Mecanismul este foarte simplu. Persoanele interesate accesează un site web şi aleg un meniu sau un preparat. Următorul pas este selectarea unui anumit număr de persoane pentru care vor fi necesare ingredientele. Acestea sunt achiziţionate şi livrate de către angajaţii tăi sau propria persoană. Trebuie să ai în vedere că vei trebui să mulţumeşti mai multe categorii de public. Veganii sau iubitorii de carne se pot enumera printre clienţii tăi. De aceea variantele trebuie să fie suficiente, astfel facilitezi obţinerea de comenzi.
După fidelizarea unor clienţi în timp, poţi adopta varianta abonamentului. Plata se poate face lunar pentru un anumit număr de comenzi zilnice (o comandă, două sau trei). Calculul este stabilit de ceea ce doresc, cum doresc sau când doresc clienţii să mănânce. Însă, evident şi după profitabilitatea dorită.
2. Realitatea virtuală
Pe teritoriul României domeniul realităţii virtuale nu este cunoscut de majoritatea locuitorilor. Este apărut de câţiva ani şi este adresat tuturor celor interesaţi. Tehnologia VR îţi poate scoate din buzunar câteva sute de euro pentru a vedea lumea cu alţi ochi.
În realitatea virtuală poţi:
- experimenta noi tehnici de meditație;
- să te joci;
- să interacționezi cu alți oameni;
- folosi social media;
- face training-uri.
Alege un domeniu și dezvoltă-l în VR. Pune-ți amprenta asupra unei soluții potrivită pentru relaxare sau distracție sau utilitate și clădește o afacere prin a te promova în mediul online.
Poţi alege oricare dintre domenii şi să îl dezvolţi în VR. Îţi poţi pune amprentă şi poţi găsi soluţii optime pentru relaxare, distracţie sau/şi utilitate. Îţi poţi clădi o afacere cu ajutorul VR-ului, astfel fiind promovat în mediul online.
3. Unități de depozitare
Persoanele din mediul urban ce nu şi-au schimbat niciodată locul de muncă sau domiciliul întâmpina o problemă. Aceasta se manifesta prin adunarea diverselor lucruri de dimensiuni mari sau mici, însă fără a avea foarte mult spaţiu pentru ele. De lucrurile adunate de o viaţă nu te poţi despărţi prea uşor și deseori nici nu vrem. Aici vei interveni tu, prin oferirea de mai mult spaţiu şi ajutor în păstrarea lucrurilor. Aceste posesii pot crea o afacere cu depozite păzite. Poţi lua obiectele în chirie pe baza unui abonament sau o plată anticipată pentru o perioadă stabilită iniţial.
4. Închiriere de biciclete
În anul 2020, mai exact în primăvară şi vara acestuia, închirierea bicicletelor poate fi o afacere ideală. În funcţie de oraşul în care te afli, acest business poate prezenta şi anumite riscuri. Marketingul te poate ajuta să ai şansa punerii pe picioare a unei adevărate afaceri de succes.
5. Îngrijire seniori
Cu toţii avem părinţi sau bunici de care trebuie să avem grijă. Însă, din cauza serviciului şi a timpului limitat nu ne putem permite să fim alături de ei 24/7. Un serviciu autorizat de îngrijire a bătrânilor bine pus la punct prin care poţi oferi servicii de îngrijire la standarde înalte prevăzute de lege constituie o afacere ideală în anul 2020. Numărul cererilor vor veni şi vor creşte substanţial datorită faptului că în România, cultura azilului nu există. Părinţii şi bătrânii viitorilor tăi clienţi vor să fie supravegheaţi şi îngrijiţi de cineva în care vor avea încredere. De aceea tu este răspunsul lor şi vor apela la serviciile tale.