Actualitate

Idei de provocări trăsnite pentru majorat. Cum să-ți petreci ziua de naștere într-un mod amuzant

Publicat: 02 mart. 2021
provocări majorat
O petrecere de majorat poate deveni memorabilă dacă o vei condimenta cu anumite jocuri sau provocări

Dacă se apropie ziua ta și vrei să o petreci într-un mod inedit, ai putea apela la unele jocuri ori provocări, fie că e vorba de un majorat sau alt gen de petrecere. Cu siguranță nu ți-ai dori o aniversare monotonă, la care invitații să se plictisească îngrozitor. Așadar, trebuie să te gândești din timp la ceva care să anime petrecerea…

Se apropie aniversarea celor 18 ani și ai de gând să organizezi o petrecere între prieteni? Ar fi bine să-ți faci un plan de idei astfel încât acest moment special să iasă perfect. Și totuși, de cele mai multe ori, alegem să sărbătorim acest moment important în oraș. Este simplu, relaxant, fără vase de spălat după, fără stresul că unii invitați nu se simt confortabil.

Și totuși ceva lipsește din această ecuație! Faptul că nu i-ai adunat pe cei dragi la un loc și i-ai făcut să se simtă bine în intimitatea casei tale. O petrecere organizată acasă este specială în felul ei. Și aceasta deoarece aici voia bună nu lipsește niciodată mai ales dacă vei condimenta petrecerea cu anumite jocuri de societate.

Idei de provocări pentru petrecerea de majorat

Așadar, dacă urmează ziua ta de naştere şi deja ți-ai anunțat prietenii, nu mai rămâne decât să te gândești la anumite idei de provocări care merg de minune la o petrecere de majorat. Iată așadar câteva astfel de idei care vor aduce zâmbetul pe buze tuturor invitaților.

Provocări pentru încălzire: care este culoarea preferată? Îţi plac manelele? Care este jocul tău preferat? Ce mâncare îţi place cel mai mult? Cine este profesorul tău preferat?

Idei inventive: imită o bătrână. Dansează cât poţi tu de bine. Nu clipi timp de un minut. Învârteşte-te de 15 ori, apoi mergi în linie dreaptă. Repetă alfabetul 30 de secunde. Ţine-ţi respiraţia 30 de secunde. Timp de un minut imită un animal. Sari înainte de 10 ori şi înapoi de 15. Sari până când îţi vine rândul. Imită persoana de care îţi place.

Provocări originale: ai face dragoste cu cineva dacă ţi-ar oferi o sumă de bani? Dacă ar fi să ieşi cu o persoană prezentă aici, acum, care ar fi aceea? Pe cine urăşti cel mai mult? Cu cine din acest grup ai putea trăi pe o insulă pustie? Te-ai sărutat vreodată cu cineva din acest grup? Ai vrea să te sărute cineva din această cameră? Dacă mâine ar fi sfârşitul lumii, cine ai dori să te sărute? Ţi-ai înşelat vreodată partenerul? Care este cel mai urât cadou pe care l-ai primit vreodată? Care este tehnica ta de seducţie?

Idei de jocuri: fă dansul pinguinului. Imită cea mai penibilă scenă de film văzută. Sărută 5 băieţi la întâmplare, pe obraz. Imită animalul preferat. Schimbă tricoul cu cineva din grup. Nu pune mâna pe telefon timp de o oră. Dezbracă pe cineva din acest grup. Schimbă-ţi statusul relaţiei de pe Facebook. Mângâie persoana aflată în dreapta ta.

Așadar, toate acestea sunt motive în plus să organizezi o petrecere acasă. Iar aici poți da curs multor idei distractive, cum ar fi și aceste provocări pentru majorat.

Adauga un comentariu