Actualitate

Ies la iveală informații halucinante: Firma din Timiș a efectuat dezinsecția și la grădinițe!

Publicat: 19 nov. 2019

Patronul Bistim Dera SRL, firma care a făcut dezinsecţia şi deratizarea în blocul de locuinţe din Timişoara în care au murit doi copii şi mama unuia dintre ei, Ioan Sorin Buţă a fost reţinut. Astăzi, urmează ca acesta să fie audiat de Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Și îi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Acuzaţiile care i se aduc lui Ioan Sorin Buţă sunt omor din culpă, vătămare corporală din culpă şi trafic de substanţe interzise. Compania controlată de el a efectuat operațiuni de dezinsecție și la grădinițe, după cum se arată în portofoliul firmei.

Bistim Dera SRL are ca obiect de activitate nu doar dezinsecţie şi deratizare, ci şi operaţiuni de curăţenie în trenuri, autobuze, avioane, în cisterne rutiere şi maritime, curăţenie şi întreţinere piscine, curăţat de sticle, măturat de străzi şi îndepărtat zăpada.

Are sediul într-un apartament de bloc din Timişoara, cu un singur asociat care e şi administrator. Şi-a început activitatea în 2015. Anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri, adică totalul vânzărilor facturate, de 142.759 de lei. Tot în 2018 a înregistrat un profit net de 19.000 de euro şi datorii de peste 1.000 de euro, în condiţiile în care cu un an înainte, datoriile firmei depăşeau 50.000 de lei.

Astăzi, la Spitalul Judeţean Timişoara mai era un adult internat. La Spitalul Municipal, alţi trei, iar la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” mai sunt 16 copii internaţi. În total, 20 de persoane se află încă în spitale. Asta după acţiunile de dezinsecţie şi deratizare din cele două blocuri de locuinţe care au fost evacuate luni.

Cinci persoane sunt cazate la un hotel, la Mitropolia Banatului si la Liceul Silvic din Timişoara, în spaţiile puse la dispoziţie de autorităţi. Restul oamenilor evacuaţi s-au adăpostit la rude si prieteni.

Tarifele la dezinsecție la firma SC Bistim Dera SRL-D

Case/vile (interior) – 200 de lei
Apartament 1 cameră – 100 de lei
Apartament 2 camere – 140 de lei
Apartament 3 camere – 180 de lei
Casa scării (parter 4 etaje subsol) – 200 de lei sau 10 lei/apartamentloading...

Adauga un comentariu