Local

Ieșean acuzat că a violat, condamnat din nou! Judecătorii i-au prelungit șederea la temniță! 

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșean acuzat că a violat condamnat din nou Judecătorii i-au prelungit șederea la temniță 
Ieșeanul are din nou probleme cu legea

Un ieșean acuzat că a violat va trebui să stea ani buni la pușcărie după ce s-a dovedit că a mai încălcat legea o dată. Daniel Luca a încercat să își micșoreze pedeapsa primită în primă instanță, pentru furt calificat, dar judecătorii de la Curtea de Apel Iași nu i-au dat dreptate.

Daniel Luca, un bărbat de 30 de ani acuzat că a violat în 2018, a trebuit să dea din nou socoteală judecătorilor ieșeni pentru faptele penale comise. Recent, Curtea de Apel Iași i-a respins apelul și l-a condamnat definitiv la 8 ani, 2 luni și 1.014 zile de închisoare, pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis, mărindu-i-se pedeapsa pe care deja o execută.

Pe lângă faptele monstruoase de care a dat dovadă că este capabil, acesta a intrat și în curtea unei femei și i-a furat mopedul, conducând pe drumurile publice fără permis. Fapta ar fi fost comisă cu aproximativ o lună înainte să comită violul.

in afara Penitenciarului Iasi
Individul se află acum la Penitenciarul Iași, executându-și pedeapsa

Daniel Luca, condamnat definitiv din nou într-un dosar de furt calificat

 o fetita cu capul pe genunchi aparandu-se cu palma
O fetiță de numai 6 ani a rămas traumatizată pe viață după ce a fost violată

Toată lumea știa, în toamna anului 2018, despre fapta de neiertat a ieșeanului care și-a ales victima cu care a întreținut forțat relații sexuale. În satul Buznea din comuna Ion Neculce, a avut loc o tragedie de proporții despre care s-a scris și s-a vorbit mult timp. Mai puțini știu, însă, și despre celelalte ilegalități comise de individ în acea perioadă.

„În noaptea de 11 spre 12 septembrie 2018, în jurul orei 24:00, inculpatul Daniel Luca a pătruns fără drept, pe poarta închisă, dar neasigurată, în curtea locuinţei persoanei vătămate, din comuna Ion Neculce, de unde i-a sustras mopedul, pe care ulterior l-a condus pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. Fiind audiat în calitate de suspect şi inculpat, Daniel Luca a recunoscut faptele pentru care s-a dispus trimiterea sa în judecată”, au explicat magistrații.

Judecătorii ieșeni i-au mai adăugat ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de încă o faptă penală, trebuind să execute, în total, 8 ani, 2 luni şi 1.014 zile de închisoare. Daniel Luca nu a fost mulțumit de concluzia magistraților, considerând prea dură pedeapsa, și a făcut apel, însă acest demers nu l-a ajutat prea mult. Judecătorii de la Curtea de Apel Iași au menținut sancțiunile dispuse de Judecătoria Pașcani, hotărârea rămânând definitivă.

Curtea de Apel Iasi
Curtea de Apel Iași l-a condamnat definitiv pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis

Ieșeanul, acuzat că a comis un viol

interiorul unei inchisori
Ieșeanul ar putea sta mult timp la închisoare pentru faptele sale

Pe 26 octombrie 2018, Daniel Luca, la acea vreme în vârstă de 26 de ani, ar fi abuzat sexual o persoană într-o casă părăsită. Conform anchetatorilor, nenorocirea a avut loc în satul Buznea, din comuna Ion Neculce. Acesta a fost violent cu ea și a amenințat-o, ca să o convingă să se conformeze intențiilor sale. Norocul fetei a fost că doi localnici l-au prins în fapt pe bărbat, înainte să îi provoace traume fizice și mai mari. Aceștia au încercat să îl prindă, însă a fugit.

„Așa ceva nu am crezut că poate exista. Cum poți să faci așa ceva? Eu cred că putea să o și omoare dacă nu treceau oamenii ăia pe stradă”, a spus atunci un localnic.

Dar norocul individului nu a ținut mult, fiind reținut de polițiști și anchetat. S-a dovedit că bărbatul este vinovat de săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie, fiind condamnat. Recent, Daniel Luca, ieșeanul acuzat că a violat în trecut, a fost condamnat și pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis.

Adauga un comentariu