Local

Iesean, acuzat că a vrut să facă moarte de om!

Publicat: 24 feb. 2020

Un bărbat va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat la sfârșitul săptămânii trecute că ar fi vrut să facă moarte de om.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Gabriel Cristian sub acuzația de tentativă de omor. Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva săptămâni, după un conflict spontan, bărbatul ar fi încercat să ucidă un cunoscut. Incidentul a fost anunțat autorităților prin intermediul unui telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Astfel, victima a fost transportată de urgență la spital, unde a primit îngrijiri, medicii constatând că aceasta a suferit leziuni ce i-au pus viața în pericol.

Totodată, oamenii legii l-au ridicat pe suspect și l-au dus la audieri. Acolo, acesta a susținut că, de fapt, el ar fi fost cel provocat. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, procurorii au propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.loading...

Adauga un comentariu