Eveniment-Social

Ieșean agresat, transportat la spital. Ce a pățit

Publicat: 17 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșean agresat transportat la spital. Ce a pățit

Un tânăr din Iași a fost transportat de urgență la spital după ce a fost implicat într-un conflict violent. Acesta a avut nevoie de îngrijiri, fiind lovit la nivelul feței. Medicii au intervenit de urgență, iar pacientul a fost internat.
„În cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un pacient în vârstă de 36 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că acesta era policontuzionat prin agresiune fizică”, precizează medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.
Ajuns la spital, tânărul a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme și contuzii. Acesta a primit îngrijiri și a fost internat, pentru a fi ținut sub supraveghere.
„La spital, pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Totodată, pacientul prezenta și mai multe contuzii. Acesta a primit îngrijiri și a fost internat pentru tratament de specialitate”, adaugă medicii ieșeni.

Adauga un comentariu