Local

Ieșean arestat preventiv după ce a urcat la volan fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

Publicat: 12 mai 2020

Magistrații din cadrul Judecătoriei au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele unui ieșean. Acesta este suspectat că a urcat băut și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate

Un ieșean a fost arestat de judecătorii ieșeni, după ce a urcat la volan. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea formulată de procurori în cazul lui Gheorghe Iulian Mafteucă.

„Instanța admite propunerea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mafteucă Gheorghe Iulian, urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

A urcat băut la volan

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în urmă cu câteva zile, ieșeanul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție.
Oamenii legii au constatat că ieșeanul a pus în circulație un autoturism neînmatriculat, a condus fără permis și fiind sub influența alcoolului.
În ultimele luni, odată cu înăsprirea legislației, judecătorii au arestat preventiv zeci de ieșeni care nu au respectat prevederile legale la regimul rutier. În cele mai multe cazuri, consumul de alcool a fost principalul motiv care a dus la arestări.

Comentarii
  • la pascani se conduce fara permis cu acordul tacit al politiei nici nu au curajul sa intrebe de permis………pentru ce incaseaza ei salarul???????????????????????????

Adauga un comentariu