Local

Ieșean, pedepsit pentru trafic de droguri. Instanța l-a condamnat la trei ani și opt luni de închisoare

Publicat: 01 mai 2020

Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților, pentru trafic de droguri. Astfel, Tribunalul Iași a dispus ieri condamnarea lui Răzvan Constantin Apetrei la trei ani și opt luni de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul individului a început pe data de 14 noiembrie 2019. Asta, după ce ieșeanul fusese reținut și arestat preventiv, de pe data de 25 august 2019.
Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași, la finele lunii august, au efectuat mai multe descinderi în cadrul Festivalului „Afterhills”.

Oamenii legii au mai afirmat că Apetrei a fost prins având asupra sa comprimate care conțin ca substanță activă MDMA. De asemenea, la percheziții, anchetatorii au mai descoperit două dispozitive de mărunțit pe care s-a pus în evidență substanța THC. Mai mult, asupra lui a fost descoperită suma de 180 de lei, cu care un anchetator sub acoperire a cumpărat droguri de mare risc de la Apetrei.

Amintim că acțiunea anchetatorilor a fost demarată la finele lunii august, când reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, ofițerii BCCO și procurorii DIICOT au pus mâna pe zece indivizi suspectați de tranzacții cu droguri de mare risc. Cele zece persoane au fost imediat ridicate de oamenii legii și duse la audieri.
Surse judiciare au precizat atunci că asupra celor reținuți au fost găsite diverse cantități de droguri.

Comentarii
  • ,,Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași, la finele lunii august, au efectuat mai multe descinderi în cadrul Festivalului „Afterhills”,,
    Pe bune??? Au efectuat ei descinderi! Penibili! De ce nu spuneti ca politistii fac lucrul acesta? Execrabil!!

  • Politia trage coca pe nas..avocati procurori…si prinde unul cu 2 psstile si un gram de csnabis…180 lei si dai 8 ani! Ce tara! Legalizati si canabisul si prostitutia ca sa nu mai pape tatucii babi din prostitutia ilegala…minore la produs! Institutii capabile domnle…legi si parnaie pt edili spagari nu sunt? Mda

Adauga un comentariu