Actualitate

Ieseanca de 16 ani, violata de patru tineri, o noapte intreaga – FOTO,VIDEO

Publicat: 23 nov. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O fata de 16 ani, din satul Berezlogi, comuna Siretel, a fost violata de patru tineri. Oamenii legii nu au reusit inca sa ii prinda pe agresori.
Adolescenta se indrepta, noaptea trecuta, spre casa unei matuse, iar pe drum a fost luata cu forta de doi tineri, frati, urcata intr-o caruta si dusa in satul Heci din comuna Lespezi. Aici, acestia, impreuna cu alti doi, cu varste intre 19 si 20 de ani, ar fi fortat-o pe tanara sa intretina relatii sexuale toata noaptea.
Dimineata, unul dintre agresori a urcat-o intr-un microbuz si a lasat-o in comuna Siretel. Fata sustine ca a mers pe jos, prin padure, spre satul Berezlogi, unde locuieste. Pe drum, spune fata, a vrut sa se sinucida, de frica parintilor, insa a fost gasita la timp de o matusa careia i-a povestit prin ce a trecut. Femeia a luat-o acasa si a anuntat Ambulanta si Politia.
In aceasta dupa-amiaza, fata a fost transportata la spital pentru investigatii medicale. Ea a povestit oamenilor legii ca tinerii care au urcat-o cu forta in caruta sunt vecini de-ai sai, Gelu si Dumitru Iftimie, cunoscuti in sat drept persoane care comit fapte antisociale. Politistii inca nu au reusit sa ii prinda pe faptasi. 
Adauga un comentariu