Economic Local

Ieșeancă depistată la volanul unui Ford Tranzit furat din Marea Britanie

Publicat: 07 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Polițiștii de frontieră ieșeni au descoperit un autovehicul marca Ford Tranzit care figura ca fiind furat din Marea Britanie. În data de 5 mai, în jurul orei 12:00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere au identificat, pe o stradă din municipiul Iași, o autoutilitară marca Ford Tranzit 350, înmatriculată în Marea Britanie. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că mijlocul de transport, an fabricație 2014, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie din data de 16 martie a.c.

A spus că a plătit un avans pentru mașină

Șoferița autoutilitarei, o ieșeancă în vârstă de 35 de ani, a declarat că a achiziționat autovehiculul în luna decembrie a anului 2019, din Marea Britanie, plătind un avans de 1.300 de lire sterline.

„Mijlocul de transport în valoare de aproximativ 67.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții ITPF Iași.

Adauga un comentariu