Eveniment-Social

Ieșeancă lovită de autoturism, dusă de urgență la spital. Iată ce a pățit

Publicat: 09 nov. 2019

O femeie din Iași, care a fost acroșată de un autoturism, a fost transportată de urgență la spital. Aceasta a încercat să traverseze strada prin loc permis și a fost lovită de o mașină. Pacienta s-a ales cu mai multe traumatisme, contuzii și o fractură.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportată o pacientă în vârstă de 46 de ani, din județul Iași. Aceasta a fost preluată de către un echipaj medical, în urma unui apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacienta era policontuzionată, prin agresiune fizică”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

În urma accidentului în care a fost implicată, pacienta s-a ales cu mai multe traumatisme, contuzii, dar și cu o fractură. Aceasta a fost internată pentru a beneficia de tratament de specialitate.

„Pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal și o fractură la nivelul membrului inferior stâng. Totodată, aceasta prezenta și mai multe contuzii. Pacienta a fost internată pentru a beneficia de tratament de specialitate”, adaugă medicul ieșean



loading...

Adauga un comentariu