Titlurile zilei

Ieșeanul Laurențiu Grigoraș este căutat de zeci de pacienți aflați la capătul puterilor! Se pare că face minuni cu tehnica Bowen

Publicat: 30 mai 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Ieșeanul Laurențiu Grigoraș este căutat de zeci de pacienți aflați la capătul puterilor Se pare că face minuni cu tehnica Bowen
Laurențiu Grigoraș este unul dintre cei mai cunoscuți ieșeni care tratează diferite afecțiuni prin tehnica Bowen

Laurențiu Grigoraș este unul dintre cei mai căutați ieșenei pentru tratarea afecțiunilor prin tehnica Bowen. Acesta spune că zeci de pacienți aflați la capătul puterilor bat la ușa cabinetului său pentru a-i ajuta să se trateze cu această tehnică de manipularea corporală

De mai bine de 7 ani, un ieșean ajută zeci de pacienți să se trateze de diferite afecțiuni, pe care spun ei că medicii nu au reușit să le trateze. Laurențiu Grigoraș este unul dintre cei mai căutați terapeuți din Iași, ce folosește tehnica Bowen, pentru a trata orice patologie. Bărbatul povestește că pacienții care s-au săturat să ia medicamente, fără niciun rezultat, sau cei care vor să scape de intervenții chirurgicale apelează la acest ieșean. Ei cred în această terapie  și puterile lui „miraculoase”.

„Am început să practic această tehnică. Mi-au trebuit trei ani de studiu teoretic pentru a învăța tot ce înseamnă tehnica Bowen, dar totul constă în practică. Chiar dacă nu a fost ușor la început, iar oamenii erau sceptici în ceea ce privește o astfel de terapie, în prezent lucrurile s-au mai schimbat. La mine ajung pacienții aflați la capătul puterilor și își pun ultima speranță în mine. Sătui de mers din cabinet în cabinet, de la un medic la altul, fără măcar să aibă cel mai mic rezultat pozitiv. Chiar dacă nu au totală încredere nici în această tehnică, totuși încearcă și sunt mulțumiți. Le explic încă de la început că nu este vorba despre vreo magie sau alte lucruri de cest gen, ci că totul se face doar cu foarte multă răbdare și comunicare. Am foarte multe pacienți pe care i-am tratat, pe care i-am scăpat de operații, de pastile”, a declarat Laurențiu Grigoraș, terapeut Bowen, Iași.

Și pacienții oncologi apelează la Laurențiu Grigoraș pentru a fi tratați cu tehnica Bowen

La cabinetul terapeutului ieșean au ajuns și pacienți oncologici, dar nu numai, ci și pacienți cu afecțiuni gastrice.

„Am avut și o doamnă din Iași, operată de cancer, însă căreia boala i-a recidivat. Când a ajuns a doua oară la medici avea deja metastază. Sătulă de pastile și de durere a apelat la tehnica Bowen. La aceste cazuri este mult mai complicat, mai ales că ajung la mine într-o stare extrem de gravă. Tot ce am reușit să fac pentru această pacientă a fost, să-i ameliorez durerile prin această tehnică. Până în ultima zi de viață, nu a mai luat nicio pastilă și toată durerea aceea insuportabilă a metastazei a fost ameliorată prin această tehnică. Recent, am avut un pacient, cu hernie de disc, căruia medicii i-au spus clar că are nevoie de operație. El a refuzat în totalitate această variantă și ajuns la capătul puterilor a spus să încerce și prin terapie. Sceptic și el la început, dar totuși răbdător, astăzi se simte mult mai bine și a scăpat de ce îi era frică, adică de intervenția chirurgicală. În această terapie este foarte important să ai răbdare”, a adăugat terapeutul Ieșean.

Ce este tehnica Bowen?

Tehnica Bowen este un concept nou în manipularea corporală, nu derivă și nici nu este similară niciunei alte modalități de abordare fizică. TEHNICA BOWEN (sau Terapia Bowen, Bowtech ) prezintă unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente în lume, în prezent. Se bazează pe teoria conform căreia, odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului și a minții, prin readucerea acestora la echilibru și armonie.

Laurențiu Grigoraș a precizat faptul că a început practicarea tehnicii Bowen, după ce el însuși s-a tratat cu ajutorul acestei terapii.

Comentarii
  • Tocmai faptul că oamenii sunt disperati,exploateaza şmecherii fară scrupule ,supranumiti specialiştii nimicului,o escrocherie girată de autoritati !

  • Sarlatani…..Daca ar fi, ca acesti „vindecatori” sa gaseasca leac la durerile pentru cancer, cred ca ar fi nominalizati la premiul Nobel pentru medicina, pentru o reala descoperire. Insa….doar bani aruncati si inselatorii…

  • Nu la toti prinde tehnica asta legat de hernie. Precum nici Kineto terapisa sau fizioterapia.
    Si sunt foarte multe persoane care tehnica bowen nu a dus nici un remediu, nici macar de moment.
    Nu spun ca nu o recomand, doame fereste …

  • Publicitate la escrocherii ! Din asta va luati salariile? Exista undeva un studiu depre Bowen care sa demonstreze efectele benefice. Cancer tratat prin Bowen !? Voi sunteti nebuni !? Propagati informatii false!!!

  • Unde sunt Autoritatile Statului Roman pentru a eradica asemea practici? Persoana aflata in asemea situatie nu mai trece prin filtrul mintii nimic doreste o cale de rezolvare oricare ar fi aceasta.

Adauga un comentariu