Economic Local

Ieșenii au aglomerat Târgul de nunți. Cele mai căutate rochii de mireasă au trenă și pietre Swarovski

Publicat: 15 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșenii au aglomerat Târgul de nunți. Cele mai căutate rochii de mireasă au trenă și pietre Swarovski
La Târgul de nunți din Iași, au putut fi văzute multe rochii de mireasă cu pietre Swarovski

La Târgul de nunți din Iași au fost expuse foarte multe rochii de mireasă, cu diferite croiuri și culori, pietre Swarovski, precum și invitații sau câteva modele de voaluri. Prețurile unei rochii de mireasă încep de la 3.000 de lei și ajung la suma de 9.000 de lei.

Multe rochii de mireasă, cu pietre Swarovski și dantelă de înaltă calitate, la Târgul de nunți din Iași

Femeile care doresc să marcheze momentul nunții lor pot să cumpere rochii croite pe comandă în atelierele prezente la Târgul de nunți. Specialiștii spun că în cele două zile de prezentare a ofertelor promoționale au vândut rochii de mireasă cu modele simpliste, dar au avut și cerințe pentru ținute mai complexe, cum ar fi cele din dantelă chantilly, împodobită cu pietre prețioase. De asemenea, miresele ar trebui să știe că după ziua nunții lor pot să vândă rochia atelierului de unde au achiziționat-o și primesc jumătate din suma plătită. Cele mai căutate rochii au fost cele cu trenă, dar și cele tip sirenă.

„Avem prețuri promoționale, începând de la 3.000 de lei, la 9.000 de lei. Cine își achiziționează rochia din atelier va plăti 5.000 de lei, iar dacă o cumpără de la Târgul de nunți, plătește doar 3.000 de lei. Cea mai scumpă rochie din cadrul magazinului nostru costă 9.000 de lei. Avem rochii foarte grele, sofisticate, pretențioase și pline de pietre Swarovski. Avem rochii și de cununie civilă și costă în jur de 1.000-2.000 lei, însă depinde de material”, a spus angajata magazinului Edith Val.

De asemenea, o rochie din cadrul magazinului Anelys Wedding Dresses costă 5.800 de lei. Reprezentanții spun că este cusută manual și împodobită cu dantelă chantilly. Designerii vestimentari precizează că persoanele interesate trebuie să dea comandă cu 4 luni înainte de eveniment, pentru a avea timp suficient. Prețurile voalurilor de mireasă pornesc de la 350 de lei și pot ajunge chiar și la 900 de lei, fiind din tul de mătase.

Ce pot găsi ieșenii la Târgul de nunți

Mirii au la dispoziție o gamă variată de costume pentru ziua cea mare, iar creatorii de bijuterii au pregătit piese speciale pentru a sublinia eleganța ținutelor. De asemenea, ofertele expuse au inclus invitații de nuntă, cabine foto, cursuri de dans și multe alte accesorii esențiale pentru un eveniment reușit.

Prețurile variază în funcție de dorințele persoanelor interesate. O invitație de nuntă poate costa între patru și cinci lei, dar există și pachete promoționale pentru viitori miri. Propunerile vestimentare oferite de specialiști aduc multe posibilități creative pentru o nuntă de vis. Rochiile prezentate la Târgul de nunți din Iași au fost create din materiale de înaltă calitate, cu detalii rafinate. Astfel, designerii vestimentari satisfac cererile de pe piața din anul 2024.

La târgul de nunți din Iași au fost expuse foarte multe rochii, cu diferite croiuri și culori sau cu pietre Swarovski.

Adauga un comentariu