Eveniment-Social

Ieșenii, învățați să salveze vieți. Eveniment special la Palatul Culturii

Publicat: 17 oct. 2019

Manevrele de prim-ajutor trebuie să fie cunoscute de toți ieșenii, susțin medicii. Astfel, cu ocazia „Restart a Heart Day”, a fost organizat un eveniment special în fața Palatului Culturii.
„În cursul zilei de ieri, în toată lumea s-a sărbătorit «Restart a Heart Day», un eveniment cu ocazia căruia învățăm că împreună putem lupta împotriva stopului cardiac. Astfel, la Iași a fost organizat un eveniment, în fața Palatului Culturii. În aceste condiții, oricine a fost prezent, a putut învăța manevre de resuscitare de la instructorii de la SMURD, UPU sau ISU”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Aceste manevre sunt extrem de importante, iar cadrele medicale susțin că oricine trebuie să știe să acorde primul ajutor.”La acest eveniment au fost prezenți ieșeni de toate vârstele. Aceștia au primit indicații și informații despre medicina de urgență de la reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean sau de la Crucea Roșie”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.loading...

Adauga un comentariu