Bursa Barfelor

Îi tremură fundul unui funcționar de la Finanțe

Publicat: 11 aug. 2020

Un funcționar de pe la Finanțele din târg are emoții mai mari ca dezvoltatorii imobiliari care trebuie să dea cu subsemnatul pe la procurori zilele astea. Cică Clorin Crecu, un funcționăraș cu salariu mic, dar cu venituri mari, trece printr-o perioadă de tensiune extremă până când o să fie audiați toți combinatorii imobiliari. Clorin Crecu a făcut și el câteva rambursări groase printre băieții care ridică blocuri din pix, iar din cauza asta o să cadă jos odată cu marii combinatori care s-au bucurat de bani cât au fost în libertate, dar care o să cheltuiască tot ca să mai vadă o zi de libertate.

Comentarii
 • Daaaa, bine mai spuneti!!! E vorba de Florinel Grecu care zilele astea e tot mai agitat si mai transpirat…este sef mare…mare săfalau la inspectiile fiscale

 • Demult Grecu e contabilul dezvoltatorilor. Acum o luna in urma era la brat cu Rascenco de ziceai ca mai au putin si fac nunta!!!

 • Principalul client si finantator a lui Grecu Florinel este marele, regele, nestematul dezvoltator de gheto-uri (7 la numar), Niculita Daniel cunoscut in mediul betoanelor drept “Potaia”

 • Cel care a scris toate comentariile de mai sus e obsedatul și frustratul Durdureanu! Consulta tati, un psihiatru, ai nevoie! Porc gras, care de dimineața pana seara asta face, citește știrile și abia așteaptă sa mai cada vreunul. Momentan, el e singurul căzut in cap si la pământ din toate punctele de vedere. Marș, mizerie trădătoare și ipocrita!

 • Deci, Florin Grecu un fatalau care a plecat in concediu. Carlan sau mielul e in concediu medical, cica are cancer hodorogul!!! Amindoi, 2 fatalai!!! Au semnat ramburasari la greu:
  1. Cirlan cu fata in Portugalia la master are nevoie de money money;
  2. Grecu e prin Canada si Franta in vacante
  BRAVO LOR!!!

 • Mai, una peste alta Grecu Florin, sef la inspectie fiscala e la munca si praseste pentru dezvoltatori, face un ban din extra munca. Cîrlan s-a dat lovit, e acasa, cica are cancer…adica se pisa in pliosca( prostii )!!! E terminat ca Zamoșteanu si Aura “au plecat”. Se gindeste sa nu fie urmatorul

 • Sa-l fut in gat pe Grecu, omul fostului sef Grigoriu. Grecu si acum il scurge pe Niculita “Potaia” pentru a pute achita taxa de protectie lunara…un jegos Florin ca si ceikalti mari sefi de la Inspectie fiscala!!!

 • Bai Cornel Durdureanu, ești in criza? Du-te și te culca sau ia-ți pastilele! Cei 3 de semnul exclamării ( !!!) de la sfârșitul fiecărui comentariu te dau de gol! Ai înroșit serverul de la Plopii fără soț! Cunoaștem tactica ta, mizerie!

 • durdubalareanu sa iasa mai bine la pensie si sa-si miroasa propriile besini, sa nu mai faca mizerie si mizerii prin finansuri. crecu clorin, daca a fakut de astea cu rambursuri, treaba lui daca l-or kema la terasa la diiscot. nu cunosc, nu comentez.

 • durdubalareanu sa iasa mai bine la pensie si sa-si miroasa propriile besini, sa nu mai faca mizerie si mizerii prin finansuri. crecu clorin, daca a fakut de astea cu rambursuri, treaba lui daca l-or kema la terasa la diiscot. nu cunosc, nu comentez.

Adauga un comentariu