National

Ilan Laufer anunţ uimitor pe Facebook: SUA va intra în carantină totală!

Publicat: 20 mart. 2020

Ilan Laufer are un anunţ de ultimă oră. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Ilan Laufer explică faptul că SUA va intra în carantină totală:

”BREAKING NEWS: Preşedintele Donald Trump va anunţa intrarea SUA în carantină totală în următoarele 48 ore!? Urmează România!?

Am discutat acum câteva minute cu un jurnalist american foarte cunoscut care mi-a spus că sunt şanse foarte mari că Statele Unite ale Americii să intre în carantină totală pentru o perioda de 2 săptămâni , fapt nemaintamplat în istoria Statelor Unite ale Americii şi că anunţul ar putea fi făcut în următoarele 48 de ore.

Domnule Premier Orban, dacă acesta măsură va fi adoptată de SUA, există cumva şanse foarte mari să se aplice şi în cazul României?

Din păcate pentru noi toţi , Guvernul României întârzie să vină cu măsuri concrete pentru a diminua efectele negative asupra economiei româneşti şi mai ales a IMM-urilor. Peste un milion de oameni ar putea rămâne şomeri în perioada imediat următoare!

Domnule Permier Orban acţionaţi URGENT, ritmul actual ne duce în “groapa” pe toţi !” scrie Ilan Laufer pe Facebook.

Comentarii
  • Mai nenorocirile, nu mai bine stai tu linistit acasă, bei o bere si te uiti la știrile oficiale ? Discuția ta cu un ziarist cunoscut din State e similară cu discuția cu vecina Maricica. Nu ajuta la nimic, nu e nimic oficial, doar ai mai aparut odată în ziare. Iar voi ăștia de la BZI, chiar dati în ziar toate porcariile?

Adauga un comentariu