National

Ilan Laufer: O Românie Verde și Curată — Pactul pentru salvarea naturii românești devine parte integrantă a proiectului România 10 în 10

Publicat: 24 ian. 2020

Liderul PSL a susținut că dorește o Românie verde și curată. În cadrul proiectului România 10 în 10 se va înfăptui un pact pentru salvarea naturii românești.

„De ziua Unirii Principatelor Române, am fost îmbogățiți de viziunea unui OM, alături de care vom aduce o țară întreagă. Începând de astăzi, vom demara o amplă campanie la nivel național pentru a susține proiectul lui Mircea Diaconu. Salvarea pădurilor și eliminarea deșeurilor din natură devin de astăzi pilonii unei noi direcții pe care ne-o asumăm în cadrul primului proiect de țară al ultimilor 15 ani, România 10 în 10.

„În această zi cu încărcătură deosebită pentru noi toți, i-am promis lui Mircea Diaconu că mă voi lupta și voi face tot ce ține de mine și de colegii din Platforma Social Liberală pentru a uni românii în jurul acestui proiect pe care mi l-am asumat astăzi. Cerem tuturor partidelor politice să semneze acest Pact vital pentru țară.” (Ilan Laufer)

„Conservarea mediului și regenerarea naturii sunt cele mai importante teme politice de pe agenda europeană, la care trebuie să ne racordăm. România are nevoie urgentă de a stopa despădurirea și de a elimina deșeurile din natură, iar proiectul lui Mircea Diaconu de salvare a naturii românești este o prioritate zero pentru noi toți.” (Alexandru Coita)

Pactul național pentru salvarea naturii românești este un apel la toți românii. Prin acesta, propunem un plan pe 10 ani de regenerare a pădurilor și o acțiune de curățenie generală în România, pentru a elimina complet și definitiv gunoaiele din natură.

Ducând la îndeplinire acest Pact, vom lăsa moștenire natura de poveste pe care am primit-o de la părinții și bunicii noștri.”, a scris Ilan Laufer.loading...

Adauga un comentariu