Local

Ilegalitate în Consiliul Local! Secretarul Denisa Ionașcu vrea să acopere o problemă penală în cazul unui proiect imobiliar de proporții

Publicat: 30 mai 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Ilegalitate în Consiliul Local Secretarul Denisa Ionașcu vrea să acopere o problemă penală în cazul unui proiect imobiliar de proporții
Denisa Ionașcu vrea să acopere o problemă penală în cazul unui proiect imobiliar

Denisa Ionașcu a condiționat un dezvoltator imobiliar, motiv pentru care s-a ales cu plângere penală. A adăugat un articol dintr-o Hotărâre de Consiliul Local, iar acum vrea ajutorul aleșilor locali ca să scape de problemele penale

La această oră, astăzi, 30.05.2022, se desfășoară ședința ordinară de Consiliu Local. Pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre ce a scos la iveală ilegalitățile comise de secretarul Consiliului Local. În 2019, consilierii locali au votat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construirea unui complex de locuințe colective pe strada Dimineții, nr.32, în spatele Sirajului, Sunt prevăzute 4 blocuri cu 10 etaje. După avizarea proiectului în Consiliul Local, intervine Denisa Ionașcu care completează ilegal hotărârea. Mai precis a cerut investitorului să asigure mai multe căi de acces, condiție ce nu era prevăzută de nicio lege.

Denisa Ionașcu vrea să remedieze problema penală

După aproape 3 ani, Denisa Ionașcu vrea să scape de problema din 2019. Astăzi, pe ordinea de zi a fost reintrodus Planul Urbanistic Zonal de pe strada Dimineții, nr.32, prin care se dorește modificarea articolului abuziv introdus de secretarul Consiliul Local. Această manevră vine după ce Denisa Ionașcu s-a ales cu plângere penală, tocmai din cauza acelui articol. Beneficiarul era obligat să amenajeze două căi de acces deși nu era necesar acest lucru conform reglementărilor urbanistice. Rămâne de văzut dacă aleșii  locali vor aproba modificarea cerută de Denisia Ionașcu care i-ar garanta rezolvarea problemelor penale. Din cauza intervențiilor amintite, proiectului dezvoltatorul este blocat.

Comentarii
  • Fosta amanta a lui Gigi (ca si Adina Samson, printre altele) mai are curajul sa-si arate fatza prin lume? Ciocul mic si joc de glezne, ca nu stii decat sa stai cu picioarele larg deschise, madam!

  • Fii tare Denisa, nu-i lăsa pe mafioții ăștia imobiliari să facă ce vor în oraș. Toți sunt în cârdășie cu primăria și consiliul local. Să fie zece căi de acces dacă trebuie.

  • Denisa, ca Denisa. Dar de doamna Brehnescu de la Urbanism, ce sa mai spunem. Injura, jigneste pe cei (persoane fizice) care vin cu dosare pentru autorizatie. Si culmea!!! Nimeni din Primarie nu ii spune nimic. Si culmea!! Aceasta distinsă doamna stie asta. Si de aceea nu se teme de nimeni si de nimic. Șefa ei, nu are nimic de spus.

Adauga un comentariu