National

Ilie Năstase, atac furibund după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilie Năstase atac furibund după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația
Inaugurarea salii de initiere în gimnastica si educație fizica GymNadia, proiect realizat sub egida Fundatiei Tiriac, in colaborare cu Fundația Nadia Comaneci, decembrie 2018.

Ilie Năstase, unul din generalii vizați de intenția președintelui Klaus Iohannis de retragere a decorațiilor acordate unor persoane condamnate penal, a reacționat dur la adresa șefului statului, potrivit GSP.ro. „E un mut care nu spune nimic” a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase, decorat de Klaus Iohannis în 2016 cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor, ar putea fi lăsat fără distincție. Fostul lider ATP a fost condamnat 9 luni și 10 zile de închisoare după un incident provocat în trafic.

Ilie Năstase a intervenit și în emisiunea „Adriana Nedelea LA FIX” și s-a referit la președintele Klaus Iohannis cu apelativul de „tovarăș”, în limbajul folosit în epoca comunistă Nicolae Ceaușescu.

Titluri militare pentru Ilie Năstase

„Am și niște titluri militare, pe alea de sport nu mi le poate retrage tovarășul Iohannis nu știu de ce tocmai acum (…) Cele din anii 70 pe care mi le-a dat tovarășul Ceaușescu, putea să-mi le retragă până acum
Cred că are ceva personal cu mine, domnul Vecernea de la Federația Română de Tenis e ceva rudă cu el…
N-am fost condamnat definitiv, dar cu amânare, nu mai înțeleg țara asta” a declarat Ilie Năstase în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Ilie Năstase susține că nu va fi afectat în eventualitatea în care decorația îi va fi retrasă la cererea Președintelui Iohannis.
„N-am de ce să fiu dezamăgit, mai ales de ultima pe care mi-a dat-o el. Eu am cea mai mare distincție a unei țări, Franța, o respect, mai ales pentru domnul care murit, Jaques Chirac” a mai spus Ilie Năstase.

„Am înțeles că a primit și el o distincție de la Băsescu. El ce merită? Noi am avut niște merite în sport. El nu prea are de ce să primească o distincție. Nu am nicio problemă să îmi retragă ordinul. Dacă-mi lua titlul de la US Open sau de la Roland Garros aveam o problemă. Dar așa?

E un mut care nu spune nimic. S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? ” a declarat Ilie Năstase la GSP Live.

Adauga un comentariu