Cancan

Ilie Năstase s-a împăcat cu soția după scandalul monstru din urmă cu o săptămână

Publicat: 14 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilie Năstase s-a împăcat cu soția după scandalul monstru din urmă cu o săptămână
Ilie Năstase s-a împăcat cu soția sa Ioana

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, a anunțat, că fostul mare tenismen Ilie Năstase s-a împăcat cu soția sa. Reamintim că în urmă cu aproape o săptămână, Ioana Năstase a apelat numărul 112 acuzând că a fost agresată de soțul său. După vizita polițiștilor la domiciliul celor doi, Ioana a plecat atunci de acasă.

În urmă cu o săptămână un scandal lua prin surprindere showbizul românesc. S-a spus atunci că Ilie Năstase a agresat-o pe soția lui, Ioana, iar aceasta a sunat la 112, cerând ajutorul polițiștilor. Aceștia au ajuns la domiciliul lor și au intervenit, iar Ioana a plecat de acasă. Mai mult, soția lui Ilie Năstase a spus că nu a făcut plângere și speră ca fostul mare tenismen să nu aibă probleme cu legea.

Ilie Năstase s-a împăcat cu soția

Numai că lucrurile s-au schimbat între timp, iar cei doi soți au revenit la sentimente mai bune. Astfel, Dan Capatos a dezvăluit, în timpul emisiunii pe care o moderează, că a vorbit cu Ilie Năstase despre situația creată în urmă cu câteva zile. Acesta l-a întrebat care este situație dintre ei, iar Ilie Năstase i-a spus că s-a împăcat cu soția lui. De fapt, că Ioana l-a iertat…

„Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana”, a afirmat Dan Capatos în direct. Dan Capatos a mai precizat că fostul mare tenismen l-a sigurat că acum totul este în regulă.

Atunci, Ioana Năstase suna la 112, pentru a cere ajutorul. Ea l-a acuzat pe soțul ei, Ilie Năstase, că a lovit-o. Imediat, la locuința celor doi au venit oamenii legii. Ioana a explicat, între altele, că, de frică, s-a încuiat în dormitor, în așteptarea polițiștilor pe care-i chemase. Aceasta a făcut precizări și despre motivul pentru care a fost agresată. Și nu ar fi pentru prima dată când se întâmplă.

„Care a fost motivul? Se găseau tot timpul motive. Dar de dragul lui am lăsat de la mine… Și am tot lăsat…. Nu am greșit cu absolut nimic pentru a mă lovi, sunt speriată acum…”, spunea atunci Ioana Năstase.

Ce reacție a avut fiul Ioanei Năstase

În urma acestui episod scandalos de violență conjugală a intervenit și fiul Ioanei Năstase, pe care aceasta îl are dintr-o relație anterioară. Astfel, Theodor nu este de acord cu felul în care mama lui a fost tratată de fostul mare tenismen și îi atrage atenția acesteia. Fiul Ioanei Năstase este șocat de comportamentul pe care Ilie Năstase l-a avut față de mama lui. Băiatul nu vrea să pună presiune pe Ioana, dar îi cere să cântărească foarte bine lucrurile, înainte de a lua o decizie.

„Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a mai spus Ioana Năstase.

Cu toate acestea, se pare că totul s-a terminat cu bine din moment ce Ilie Năstase a anunțat că s-a împăcat cu soția sa…

Adauga un comentariu