National

Illan Laufer, semnal de alarmă: Un cocktail devastator pentru sănătatea şi buzunarele romanilor

Publicat: 27 feb. 2020

Copreședintele PSL, Ilan Laufer, reacționează la anunțul că în România a fost înregistrat primul caz de coronavirus. El solicită premierului interimar Ludovic Orban să ia măsuri pentru mediul de afaceri, lansând totodată un avertisment: „Se creionează un cocktail devastator pentru România dacă nu vom avea urgent un guvern funcțional cu oameni profesionişti”.

„România nu va dispune de vaccin importriva Coronavirus mai devreme de 18 luni. Criză politică amestecată cu Coronavirus, un cocktail devastator pentru sănătatea şi buzunarele romanilor!

Partenerul strategic tocmai ce a aflat şi ne transmite şi nouă să luăm toate măsurile posibile de precauţie şi să fim cât se poate de bine pregătiţi pentru ce poate urma din punct de vedere al sănătăţii cetăţenilor şi al economiei naţionale.

Singurul lucru bine făcut de premierul Orban şi PNL în 4 luni de proastă guvernare a fost, cu greu, păstrarea Dr. Raed Arafat în acest guvern, care în acest moment este premierul de facto al României.
Altceva nu mai faceţi domnule Orban?
Luaţi măsuri pentru mediul de afaceri!! Urgent! Creaţi cadrul legislativ pentru cei care pot lucra de acasă, ca să nu se mai deplaseze la birou în acesta perioada dacă nu este neapărat necesar.

Se creionează un cocktail devastator pentru România dacă nu vom avea urgent un guvern funcțional cu oameni profesionişti”, scrie Laufer pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Acest CORONA VIRUS nu a atacat UNGARIA, POLONIA, CEHIA –DE CE ! Acest ,,temut, sinucigas, teribilic ,flagel este POLITIC 1 Cel mai bun tratament :1)7 zile repaus in pat ,abureli, ceaiuri calde, bai super ferbinti ! 2) paracetamol, cloro chinona, ceaiuri , abureli, > ><4) Tratament intensiv pentru : ciroza, diabet, TBC, Neoplasme, boli de inima, de rinichi , de prostata…. TREZITI-va odata ROMANILOR si TOTI CEILALTI PROSTITI SI MANIPULATI !
    B) (de la bum-bum-ul care ni-l trage CATO?COSTACHE) Care o fi fericita firma pentru care ,, Hacuitul de PSD-isti BUGET* a gasit 50 milioane lei ca sa ,,CACATIONEZE 50 de rable care incepand din aprile curent vor rugini prin curtile dosnice a ,,AMBULA(n)tELOR JUDETENE !!

Adauga un comentariu