Cancan ultimă oră

Ilona Brezoianu a ajuns pe perfuzii. Ce probleme de sănătate are prezentatoarea de la iUmor

Publicat: 16 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ilona Brezoianu a ajuns pe perfuzii. Ce probleme de sănătate are prezentatoarea de la iUmor
Ilona Brezoianu este o actriță română de film și teatru

Ilona Brezoianu a întmpinat probleme de sănătate de curând. Prezentatoarea de la iUmor a ajuns pe perfuzii, la puțin timp după ce a anunțat că se simte rău. Din fericire, starea ei s-a îmbunătățit după tratament și a putut să-și reia acitivitatea în această dimineață.

Actrița Ilona Brezoianu a ajuns pe perfuzii noaptea trecută. Partenera de scenă și prietena lui Mihai Bendeac a avut probleme de sănătate care au necesitat atenție medicală. Iată care a fost motivul pentru care prezentatoarea de la iUmor a ajuns pe mîinile medicilor!

De ce a ajuns Ilona Brezoianu pe perfuzii

În ultima perioadă, Ilona Brezoianu a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune, pe lângă activitatea ei de actriță de teatru. Noaptea trecută, co-prezentatoarea de la ”Neatza cu Răzvani și Dani” a ajuns să aibă dureri groaznice, iar problemele ar fi pornit de la rinichi, potrivit mărtuisirilor sale din mediul online.

Cu umorul caracteristic, Ilona le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram, în timp ce se afla la filmări pentru show-ul Stand-Up Revolution, de pe Antena 1, că o doare „un rinichi”.

„Mă doare un rinichi dă mor, dar măcar sunt fierbinte … o să fie o zi super. ”, a spus Ilona Brezoianu, pe InstaStory, cu două ore înainte să le arate urmăritorilor ei că a făcut perfuzii.

Deși nu a făcut să pară că ar fi vorba de o problemă de sănătate gravă, vedeta a făcut perfuzii două ore mai târziu și le-a arătat internauților o imagine cu ea din momentul în care primea îngrijiri medicale. Din fericire, situația nu a fost atât de gravă încât să fie nevoită să-și oprească activitatea de a doua zi.

Duminică dimineața, Ilona Brezoianu a fost prezentă la matinalul Super Neatza de Weekend, în rolul de co-prezentatoare, alături de colegul ei de emisiune, Cuza.

Comentarii
Adauga un comentariu