National

Imaginația unui taximetrist i-a uimit pe polițiști! De ce s-a dat drept femeie, obținând 25.000 de euro de la doi bărbați

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imaginația unui taximetrist i-a uimit pe polițiști De ce s-a dat drept femeie obținând 25.000 de euro de la doi bărbați
Taximetristul a creat scenariul ca să scape de cămătari

Un taximetrist din Oradea i-a uimit până şi pe anchetatori. Bărbatul s-a dat drept femeie pe un site de socializare şi a reuşit să obţină de la doi bărbaţi peste 25.000 de euro.

Acesta nu s-a întâlnit niciodată cu ei, însă a reuşit să-i convingă să îi trimită bani constant.

Taximetristul a creat scenariul ca să scape de cămătari

Imaginația unui taximetrist din Oradea i-a impresionat până și pe anchetatori. Omul s-a dat drept femeie pe un site de socializare și a obținut de la doi bărbați peste 25.000 de euro, fără să se întâlnească vreodată cu ei.

Taximetristul conversa cu ei prin mesaje și după ce le câștiga încrederea, se plângea că nu are bani pentru plata chiriei. Cei doi bărbați au primit telefoane și de la așa ziși răpitori care amenințau că iubita virtuală le va fi dusă în străinătate și obligată să se prostitueze. Astfel, un bărbat a fost înșelat cu 5.000 de euro și altul cu nu mai puțin de 20.000 de euro.

După ce unul dintre ei a trimis prin poștă 2.000 de euro, a mers la poliție să depună plângere. Chiar dacă nu a recunoscut inițial, taximetristul s-a dat singur de gol. Mai exact, l-au dat de gol telefonul de pe care suna în calitate de răpitor și cel unde avea contul de Facebook în care se dădea drept femeie.

Pus în fața probelor, a recunoscut că a făcut toate acestea pentru că avea nevoie urgentă de bani, având datorii la cămătari. Taximetristul a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru șantaj.

În plus, va trebui să restituie banii obținuți de la cei doi bărbați și să muncească 120 de zile în folosul comunității. Sentința nu este una definitivă și ea poate fi atacată la Curtea de Apel din Oradea.

Adauga un comentariu