Cancan

Imagine de senzație cu Daniela Crudu! Cum arată nasul rupt de iubitul croat al asistentei TV

Publicat: 27 feb. 2020

În urmă cu aproape o lună, Daniela Crudu trecea printr-un moment cumplit pentru orice femeie, asistenta TV fiind bătută de iubitul ei croat. Bărbatul i-a provocat, printre altele, o fractură de piramidă nazală.

Timpul a trecut și, pare-se, încet-încet, Daniela Crudu a depășit momentul, s-a împăcat cu iubitul cel violent, l-a iertat și, mai mult chiar, a revenit în viața mondenă.

Evident, Daniela Crudu a revenit în showbiz așa cum o știe toată lumea. Adică cu zâmbetul pe buze și arătând impecabil. Nu de altceva, dar, de curând, pe contul ei de Instagram au reapărut filmulețele în care face reclamă la tot felul de produse și servicii, iar Daniela Crudu pare să se fi recuperat senzațional după ruptura de piramidă nazală pe care i-a provocat-o iubitul croat.

Machiată impecabil, fără nicio urmă a agresiunilor prin care a trecut – deși nasul pare mai butucănos în zona care i-a fost afectată – Daniela Crudu a revenit în lume și pare pregătită din plin pentru a-și relua activitățile.

Evident, susțin sursele noastre, Daniela Crudu așteaptă ca recuperarea să fie una totală, iar nasul să revină la forma perfectă pe care o avea și, deigur, să vină vara pentru a-și relua și ședințele foto incendiare, dar, până atunci, cum a trecut o lună de la momentul în care a fost abuzată și învinețită, a decis să își reia activitatea și să se bucure de faptul că i-au trecut urmele dizgrațioase de pe față.loading...

Adauga un comentariu