Cancan

Imagini cu Smiley când o sărută pe Gina Pistol. Ce au făcut după ce au ieșit împreună la terasă

Publicat: 13 iul. 2020

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ trei ani. Cu toate că trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme, cei doi au încercat să fie extrem de discreți și își țin relația departe de ochii curioșilor. Vă prezentăm imagini rare cu îndrăgitul cuplu. Prânz romantic și sărut pătimaș în plină stradă.

Povestea de dragoste dintre Smiley și focoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a debutat în urmă cu aproximativ trei ani, în mare secret, însă pare că relația lor evoluează frumos. Și asta pentru că încet-încet, cei doi par să nu se mai fereaască de ochii lumii.

Zilele trecute, jurnaliștii de la Cancan.ro a întâlnit-o pe Gina Pistol pe terasa unui renumit local din zona Floreasca. Dacă toată lumea se aștepta ca fosta „copertă Playboy” să ia prânzul de una singurică, la scurt timp… surprize-surprize, pe terasa și-a făcut apariția Smiley.

De cum a ajuns la masa iubitei lui, prezentatorul TV n-a zăbovit prea mult și după ce a îmbrățișat-o a sărutat-o tandru. Parcă, parcă Ginuța aștepta de ceva timp acest sărut.

Timp de aproximativ o oră, Gina și Smiley au stat la taclale și s-au delectat cu câteva preparate culinare, pe terasa renumitei locații din Capitală. La final, după ce artistul a achitat, asa cum era normal, nota de plată, cei doi s-au îndreptat spre ieșire. Nici bine n-au pășit pe trotuarul din fața restaurantului, căci Gina și Smiely au fost protagoniștii unui nou moment tandru. Fără să le pese de ochii curioșilor din jur, Gina Pistol și Smilei s-au sărutat pătimaș, așa ca de rămas bun, pentru că imediat fiecare s-a îndreptat către mașina lui.

Adauga un comentariu