Local

Imagini de pe camerele de supraveghere! Iată momentul în care s-a produs accidentul din CUG – EXCLUSIV, VIDEO

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 17 Comentarii
Imagini de pe camerele de supraveghere Iată momentul în care s-a produs accidentul din CUG  EXCLUSIV VIDEO
Camerele de supraveghere au surprins momentul în care autoturismul s-a răsturnat

Momentul producerii accidentului rutier din CUG a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Amintim că în cursul acestei după amiezi, un accident rutier s-a produs pe șoseaua Nicolina vis-a-vis de biserica Înălțarea Domnului.

În urma accidentului nu s-au raportat victime.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care autoturismul s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se afla parcat și un TIR.

„Accident între un autoturism si un TIR pe sos. Nicolina vis-a-vis de biserica Înălțarea Domnului. La fața locului este Politia Locală. Nu sunt victime”, au transmis autoritățile.

Comentarii
  • Ăla parcat acolo trebuie amendat drastic, poliția locală stă la umbră și îi apără panourile electorale ale lui Chirica.

  • Cel cu masina rosie nu e parcat neregulamentar. Nu e in zona de oprire interzisa.
    In sectorul respectiv, din cauza peronului de tramvai, banda e deviaza cu aproximatix 1m spre dreapta. Acelasi lucru se intampla de-a lungul intregii sosele pana in Pd Ros.
    Se vede clar din filmare cum cisterna vireaza usor spre dreapta si inchide calea SUV-ului, provocand accidentul.
    A circula in zona aceea in paralel cu un TIR, camion sau cisterna este un real pericol. Benzile sunt inguste, iar soferii masinilor mari circula cu viteza, fara a respecta incadrarea in banda, la intimidare.

  • Sambata orele 22 – 23 foarte multi motociclisti grupati cate trei coboara si urca bulevardul Copou cu viteze ametitoare motoarele supraturate pentru a face cat mai mult zgomot, masini cu tineri adolescenti la fel. Nici un echipaj de politie macar sa previna si sa le taie elanul. Nu mai avem politie, mai ales sefi care sa ii coordoneze, vin alegerile si nu se stie cine va fi urmatorul stapan. Asteapta si nu fac nimic.Trist.

  • Iesean sosoc haurar, du-te la ciurea, lasă orașul Iași în pace. La Ciurea îți poți parca căruța unde vrei

  • Ciesc in alt articol ca soferului cisternei i s-a ridicat permisul de conducere si i s-a deschis dosar penal.
    Mare nedumerire pe capul lui fiindca toti erau vinovati numai el nu.
    1. Indicatorul cu stationarea interzisa are aditional de intrare in vigoare din dreptul peronului de tramvai, masina stationata se afla cu inainte de indicator.
    2. Masina care s-a rasturnat era aproape in paralel cu cisterna in momentul acela. Soferul cisternei era nedumerit cum de nu a anticipat celalalt sofer ca nu are loc sa treaca, in conditiile unor latimi de banda marcata, cand de fapt el nu incapea si a facut manevra depasind linia de demarcatie intre benzi. Scuza lui – am masina mare.
    3. Daca tot conducea o masina de dimensiuni mari si inalta, avand vizibilitate clara catre peronul de tramvai din stanga lui, ce ingusteaza si deviaza calea de rulare cu aproape un metru, de ce nu a anticipat el ca pune in pericol pe cel de alaturi? Se vede clar pe filmare cum vw venea centrat pe banda si din cauza manevrei idiotului, care a calcat linia de separare, practic i-a inchis calea.
    Un cretin dintr-asta, care cauta vinovatie in orice altceva numai in maniera lui de condus nu, te poate baga in mormant oricand.
    Problema e una generala in zona, cu toate camioanele, trailerele si tirurile care circula cu viteza inspre si dinspre Tehnopolis, fara a tine cont de ingustarile dese de banda.

  • @anka – camionul ala e uberist dupa tine? 🤣 Din cauza masinii parcate si a camionului s-a produs accidentul. Vina șoferului de pe VW e cam minimală pe baza filmarilor.

  • @Anonim – nu e nici vina masinii parcate. Conform indicatoarelor din zona, nu era stationat in zona interzisa. Cel mult e discutabila amplasarea indicatorului de oprire interzisa dupa ce deja se ingusteaza soseaua din cauza statiei. Dar aici e vina celor de la serviciul pentru siguranta circulatiei.

  • Linia aia nu poate fi călcată, cisternistul l-a agresat pe cel de pe banda 1. Orice om normal la cap s-ar fi ferit de cisternă.

Adauga un comentariu