National

Imagini dureroase de la mormântul lui Mădălin, băiatul mort în Olt. Prietenii lui au dus zeci de coroane și lumânări – FOTO

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Imagini dureroase de la mormântul lui Mădălin băiatul mort în Olt. Prietenii lui au dus zeci de coroane și lumânări - FOTO
Mădălin a murit în urmă cu aproape două săptămâni, în timp ce conducea cu o viteză amețitoare, urmărind mașina în care se afla fosta lui iubită

Prietenii lui Mădălin nu pot trece peste faptul că acesta a murit și suferă cumplit de fiecare dată când se gândesc la el. Sunt nelipsiți de la locul lui de veci, unde au dus zeci de coroane cu flori și o mulțime de lumânări. Iată cum arată acum mormântul lui Mădălin din Olt.

Mădălin a murit în urmă cu aproape două săptămâni, în timp ce conducea cu o viteză amețitoare, urmărind mașina în care se afla fosta lui iubită. Acela a fost și ultimul drum pe care l-a mai parcurs, căci a intrat într-un copac și a murit pe loc. Băiatul a fost găsit fără suflare, iar mașina pe care tocmai și-o cumpărase a fost complet distrusă.

Cum arată mormântul lui Mădălin, băiatul mort în Olt

Deși a trecut deja ceva timp de la ziua în care a fost condus pe ultimul drum, Mădălin nu a fost uitat de prietenii lui și de oamenii care l-au iubit. Cu toții suferă cumplit și își fac mereu timp să îl viziteze la cimitir. Așadar, locul său de veci nu rămâne niciodată fără flori sau lumânări aprinse în memoria lui.

Recent a fost publicată o imagine cu locul în care a fost înmormântat Mădălin. A fost construit un monument uriaș pentru el, alături de o cruce. Mormântul este acoperit de flori și de coroane, inclusiv de două buchete de flori albe.

În fața monumentului funerar au fost aprinse mai multe lumânări și candele. În ceea ce privește organizarea și achitarea înmormântării lui Mădălin au existat mai multe controverse. Fosta lui iubită a susținut că ea a plătit toate cheltuielile, după ce părinții lui Mădălin au acuzat-o că a adunat donații după moartea lui, pe care nu le-a mai dat familiei.

„Bună ziua, țin să vă anunț, ca aș vrea ca părinți lui Mădălin, să justifice ca ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu ca înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi!”, a scris Narcisa, pe rețelele de socializare.

Fosta lui iubită l-a vizitat la mormânt

Fosta iubită a lui Mădălin este șocată de tot ce s-a întâmplat, iar în ciuda reacțiilor negative pe care le-a primit din partea cunoscuților lui, aceasta a dat dovadă de curaj și a mers la înmormântarea băiatului. De asemenea, ulterior i-a dus și o coroană cu flori, pe care a scris mesajul:” Te voi iubi veșnic”.

Comentarii
  • plângeți un psihopat la volan? Dacă se izbea într-o mașină cu o familie și îi omora/rănea, îl mai plângeați de milă? Nu faci așa ceva pt o fufă… Discuți, înțelegere și PA! Nu ești bărbat , dacă te fugărești… nu ești în Fast and furios …. Care culmea tot asa se termina.

  • Nu merita sa plângi după un idiot..mi-ar ce scrie că s-au țigănit in legătură cu banii… mi-e greață,îmi vine să vomit când aud de așa ceva…auzi la ei…tron…da ce.. i-au cumpărat și l-au îngropat pe un tron regal???

Adauga un comentariu