Local

Imagini emoționante! Sergiu, „tăticul călăreț”, și-a luat soția și bebelușul de la maternitate

Publicat: 28 mart. 2020

Sâmbătă, 28 martie, Sergiu, tăticul clăreț, și-a luat soția și bebelușul de la maternitate și au plecat acasă, în zona Cicoare. Vă reamintim că Sergiu Ion Ciobotariu a ajuns vedetă pe rețelele de socializare după ce a fost oprit de un echipaj de poliție în timp ce se deplasa călare, în Iași, către maternitatea unde soția lui născuse.

Tânărul a vrut neapărat să-și vadă fiul. A încercat să ia un mijloc de transport în comun, însă nu a fost lăsat, așa că a venit călare.

 

Sergiu Ion Ciobotariu a impresionat o țară întreaga prin povestea sa. Zilele trecute a fost fotografiat pe străzile Iașului călare pe cal. Mergea să-i ducă soției sale mâncare la maternitate. Femeia adusese pe lume un băiețel, cel de-al treilea copil. Reporterii BZI s-au implicat și se vor implica în acest caz. Luni va fi deschis un cont pe numele său, iar toți cei care vor să-l ajute o vor putea face.

! Vă rugăm pe acestă cale să distribuți cât mai mult aceste informații! Vă mulțumin și revenim cu informații noi!
Comentarii
  • Pt toti dobitocii… nu a venit din Raducaneni calare (45 km)…a venit din cartierul „Dalas” (2 km)… nu e erou national..e un lenes care nu a vrut sa mearga pe jos.

  • Fratilor, abia traiesc sina facut al 3 lea copil!!! Ce educatie le da??? De ce nu isi pune feneia un sterilet sau sa isi lege trompele,?? Uite asa cresc vai de necajiti ce dunt si nu pricep. Sexul nu trebuie sa duca intotdeauna la copii!!! Si haideti sa ajutam, pai ajuti pe cei inconstienti, el s a gandit cu ce ii creste, ce le da de mancare, ce educatie vor avea, ce haine vor imbraca, PROTECTIA COPILULUI a trecut pe la el, are conditii de 3 copii??? Haideti mai bine si explicatii calaretului cum e viata adevarata!!! Ati facut un erou din ce, din cine???

  • Atâta răutate, incredibil, lăsați-ne pe noi cei ce dorim să îl ajutăm și poate să-i dăm o urmă de speranță în pace, terminați cu comentariile vitriolice, nu vă obligă nimeni să îl ajutati. Nu uitați să fiți oameni, măcar din când în când

  • Tudore, a inspirat o tara intreaga la ce? La nerespectarea legii? Stii cati oameni merg pe jos la serviciu ca nu =i lasa in mijl de transport? Si nu 20 de min de mers pe jos cum e din Dallas in centru, ci cu ora. Stii ca oamenii care isi iau decedatii de la spital merg pe jos sa scoata certificatul de deces? Stii cati parinti merg pe jos cu copiii in brate la doctor? La ce a inspirat tara , la sex neprotejat si facut copii? Are 20 de ani si are deja 3. Nu e chiar sfintisor in cartier, e lege pt toti, ca nu ne luam toti calu, caruta sau cine stie ce utilaj si plecam prin oras ca ne-a nascut nevasta. Stii cate neveste au nascut in perioada asta la Cuza Voda? Pai mergem toti cu caii ca asa ni se scoala noua. Il doare la basca de amenda, ca are o droaie si n-a platit nici una. Asa ca nu mai da tu peste nas altora.

  • Ia intrebati-l de ce a fugit de la Raducaneni si s-a bagat in tiganie in Dallas si tine copiii in mizerie. De cine se ascunde si de ce? Iaca pe cine ati facut erou….

Adauga un comentariu