National

Imagini incredibile. Cum asfaltează Dorel o strada din Timișoara – VIDEO

Publicat: 13 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini incredibile. Cum asfaltează Dorel o strada din Timișoara - VIDEO

Imagini incredibile la Timișoara, unde o echipa de muncitori încearcă să repare o strada pe care au avut loc mai multe intervenții.

Totul se întâmplă pe o strada recent construita din Timișoara și că de obicei, în Romania, firma de electricitate din oraș a avut mai multe intervenții. Ulterior, firma de electricitate a subcontractat o firma italiana că să se ocupe de găurile din asfalt, scrie opiniatimisoarei.ro.

Muncitorii ajunși la fata locului, au împrejmuit prima data groapa, după care s-au apucat de treaba. Un muncitor stropea praful din groapa cu apa dintr-o găleată, apoi un alt muncitor venea și turna ciment dintr-o roaba.  Pentru că toată operațiunea părea că o să dureze cam mult, meșterii au găsit o soluție mai buna. Au turnat un strat de piață de-a lungul gropii dar nu au plecat până ce nu semnalizat corespunzator bucata de strada unde au turnat și ciment.

Pentru aceasta lucrare, Politia Rutiera din Timișoara a amendat firma italiana cu 7250 de lei și a fost pusa să refacă lucrările.

Dorel a lăsat tot orașul Pașcani și localitățile învecinate fără apă potabilă

Un muncitor a reușit să lase sute de mii de oameni fără apă potabilă timp de jumătate de zi. Pe data de  7 aprilie, în timp ce lucra la decolmatarea unui pârâu de pe raza comunei Mogoșești-Siret, un angajat al Administrației Naționale Apele Române a secționat cu un utilaj conducta de aducțiune care alimentează municipiul Pașcani. În urma avariei, a fost sistată livrarea apei către municipiul Pașcani și suburbii, precum și către comunele alimentate din această sursă.

Furnizarea apei potabile a fost sistată în intervalul 12-18, după care reluată până la epuizarea rezervelor.

„După remedierea avariei, angajații ApaVital vor realiza o serie de manevre de umplere și golire succesivă a conductelor afectate de intervenție, pentru spălarea acestora, precum și dezinfecția lor, în vederea asigurării potabilității apei furnizate. Cu toate eforturile făcute, pot apărea situații în care apa prezintă turbiditate, cauza principală fiind faptul că nu se poate realiza și spălarea porțiunilor de conducte de pe rețeaua interioară a utilizatorilor”, au explicat oficialii ApaVital Iași.

Lucrare uluitoare făcută de Dorel la Iaşi. Oamenilor nu le-a venit să creadă de ce a fost în stare instalatorul

O lucrare cel puțîn ciudată a fost făcută pentru racordarea la rețea și monitorizarea consumultui indivudual de apă pentru mai multe locuințe din Zona Metropolitană Iași, asta în perioada restricțiilor cu pandemia covid „Dorel”, sau „doreii”, au legat conductele și apometrele într-un mod de-a dreptul fărănicio logică, încâlcit și cu cabluri a căror capete nu pot fi identificate.

Mai mult, apometrele care sunt aparate de măsurare a consumului de apă din rețeaua curentă sunt montate pur și simplu la grămadă, și este extrem de greu în acest fel să idestifici fiecare consumator în parte.

 

 

Adauga un comentariu