Local

Imagini spectaculoase! Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Dr. Florin Roșu, a spus DA în fața ofițerului de stare civilă! -EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 30 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini spectaculoase Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași Dr. Florin Roșu a spus DA în fața ofițerului de stare civilă -EXCLUSIV FOTO
Dr. Florin Roșu și iubita lui, Carmen Păuleț, s-au căsătorit

Astăzi, 30 octombrie 2021, în jurul orei 12:30, Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Florin Roşu și iubita lui, medicul pneumolog Carmen Păuleț au spus DA în faţa ofiţerului stării civile. Cununia civilă a celor doi a fost oficializată de primarul Mihai Chirica. Alături de ei la acest eveniment special au fost părinții celor doi și câțiva prieteni. Frumoasa doctorița a ales să poarte pentru cununia civilă o rochie simplă, roz prin care se putea observa subtil burtica de graviduță, iar managerul a ales un costum elegant, în carouri. Cei doi radiau de fericire la ieșirea din starea civilă.

Amintim că cei doi medici ieșeni au depus actele de căsătorie cu câteva zile în urmă

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, petrecerea de nuntă nu va avea loc în acest an, dar, cu siguranță, când va fi să fie, va fi una fastuoasă și plină de eleganță. Cel mai probabil, petrecerea de nuntă va avea loc anul viitor sau peste doi ani. Cununia civilă se anunță a fi una restrânsă, în familie, alături de părinți și sărbătorită la fel, într-un cerc restrâns, pentru că un astfel de moment nu poate trece nesărbătorit.

Bucuria este dublată de o altă veste frumoasă în familia managerului Florin Roșu

În familia medicului Florin Roșu și a soției sale, Carmen Păuleț, fericirea este dublată de o altă veste frumoasă, care le va schimba viața. Tânăra Carmen Păuleț îi va oferi cel mai frumos cadou managerului Florin Roșu: aceasta este însărcinată. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată! Sarcina nu este atât de avansată încât să se poată ști sexul copilului.

Viitorii părinți stau cu sufletul la gură, dar sunt extrem de fericiți. Întreaga familie îl așteaptă nerăbdătoare pe noul membru. Pregătirile sunt în toi pentru venirea pe lume a bebelușului, dar și pentru nuntă. Medicul Florin Roșu va deveni tătic la vârsta de 36 de ani. Întreaga echipă a spitalului pe care îl conduce s-a bucurat la auzirea acestor vești frumoase și le-au transmis celor doi doar gânduri bune și felicitări.

Adauga un comentariu