Local

Imagini unice surprinse de o cameră de supraveghere din Iaşi! Nu este o rachetă, ci un autoturism care zboară printr-o staţie Peco şi se opreşte într-o casă! Se putea produce o nenorocire! Iată videoclipul complet! (EXCLUSIV) – UPDATE

Publicat: 26 nov. 2023
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Imagini unice surprinse de o cameră de supraveghere din Iaşi Nu este o rachetă ci un autoturism care zboară printr-o staţie Peco şi se opreşte într-o casă Se putea produce o nenorocire Iată videoclipul complet EXCLUSIV - UPDATE
Accident rutier grav la Iași

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Momentul producerii incidentului auto a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

UPDATE: Incidentul auto s-a produs în comuna Răducăneni. Șoferița din R. Moldova a pierdut controlul asupra direcției de mers.

„La data de 26.11.2023, în jurul orei 14.10, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Răducăneni, pe DN 28 s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, din Republica Moldova, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers a autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabila, intrând in gardul unei locuite și in curtea acesteia, unde a provocat mai multe distrugeri.

Conducătoarea auto nu consumase băuturi alcoolice. Aceasta a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială:

Șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a trecut milimetric pe lângă pompele de alimentare de la o stație Peco. Din fericire, nicio persoană nu se afla în zonă.

Vehiculul s-a oprit într-o casă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical și polițiștii.

Comentarii
Adauga un comentariu