Bursa Barfelor

Imobiliarul Rusnac combină proștii din aleea lui Sadoveanu

Publicat: 11 nov. 2020

Babele bârfitoare au o informație de ultimă oră despre un dezvoltator șmecher de prin târg. Este vorba despre Rusnac Roată, combinator venit de peste Prut. Nenea ăsta a trântit niște blocuri în cea mai căutată zonă de prin târg, în aleea lui sadoveanu, și acum face un purcoi de lovele. Numa’ că, de ceva timp, și-a pus în cap clienții. De la ce s-au luat? Sărmanii studenți care și-au îmbârligat părinții de lovele s-au înhămat la credite pe 30 de ani ca să cumpere un apartament de la Rusnac. S-au întâlnit cu dezvoltatorul și au bătut palma.

Babele știu de un caz în care un apartament a costat vreo 60 de mii de euroi. S-a semnat înțelegerea și banii au ajuns la Rusnac. Dar, când trebuia să-și mute purcelul și copchii, Rusnac le-a spus că trebuie să mai dea lovele, că la măsurători, cotețul era ceva mai mare. Diferența era de vreo 5 mii de epuroi. Clienți au rămas mască, pentru că erau cam strâmtorați. Acu’ e ditamai scandalul la cartierul Roial Tauăr, pentru că sunt mai mulți cu notele de plată umflate. Babele vor sta cu ochii pe Rusnac și-l vor liniști cât de curând. Până atunci, atenție la ce cumpărați!

Comentarii
  • Spurcaciunile astea au venit aici si fac numai prostii si tampenii! Povestiti oamenilor ca statul roman acorda la toti moldovenii invatamant gratuit, masa gratuita, cazare gratuita si burse la toti indiferent daca sunt corigenti sau repetenti. Iar ei se tin pe aici numai de combinatii si prostii. Sa nu mai vorbim de ajutoarele de peste o suta de milioane de euro acordate anual de statul roman moldovenilor. Si p deasupra Romania plateste la toti copii pana la 18 ani alocatie in Republica Moldova! iar la noi se pune problema de taieri,……. Frumos! Nu?! Aceste informatii se pot verifica inclusiv pe saiturile oficiale!!!!

Adauga un comentariu