Eveniment-Social

Împreună putem să ajutăm un copil cu un diagnostic crunt! Şi tu îl poţi ajuta

Publicat: 10 feb. 2020

Ateneul Naţional din Iaşi organizează un concert în Sala Unirii din cadrul Cinema Victoria. Concertul este unul caritabil, iar intrarea se face pe bază de donaţie. Organizatorii concertului vor să ajute un bebeluş în vârstă de doar 10 luni care este diagnosticat cu o grea boală:

””SPECTACOL CARITABIL ❗️❗️❗️

🎶❤️ „CÂNTEC PENTRU DIMI” ❤️🎶

Dimitrie Sebastian Stoian este un bebeluş de 10 luni, diagnosticat la începutul acestui an, cu leucemie acută mieloblastica. Dimi este un băieţel puternic, care luptă pentru viaţă, împreună cu părinţii lui şi cu medicii de la clinica Bambino Gesu din Italia.
Noi, o mână de artişti cu suflet mare, vom cânta şi, împreună cu dumneavoastră, publicul nostru drag, îl vom ajuta financiar şi ne vom ruga împreună, că Dimitrie să câştige acesta lupta nedreaptă cu boala şi să crească sănătos alături de părinţii şi de surioară lui.
Mulţumesc domnului director al Ateneului Naţional din Iaşi, Andrei Apreotesei şi întregii echipe, pentru că ne sunt alături în acest demers, precum şi colegilor mei artişti!”” se arată pe o pagină de socializare.loading...

Adauga un comentariu