Local

În bucluc, din pricina carnetelor!

Publicat: 09 nov. 2019

Agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea au oprit recent pentru control, în comuna Șcheia, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Mironeasa. Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate au rezultat suspiciuni privind autenticitatea actului. S-a constatat că bărbatul nu are, de fapt, permis.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.
Mai mult, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au oprit pentru control, pe DJ 282C, în comuna Vlădeni, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din localitate. Bărbatul a prezentat pentru control un permis eliberat de autoritățile din Italia. În urma verificărilor efectuate au rezultat suspiciuni privind autenticitatea actului. S-a constatat că bărbatul nu are permis.
Și în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.loading...

Adauga un comentariu