Actualitate

În casa Cristinei Țopescu au fost găsiți 3 câini morți

Publicat: 13 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cristina Țopescu a murit! Fosta vedetă de televiziune a fost găsită fără suflare în casă duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat autoritățile că nu a mai dat ochii cu ea de anul trecut.

În casa Cristinei au fost găsiți trei câini morți, dar și alți cinci care erau vii.

Cristina era o mare iubitoare de animale.

Marie Jeanne Ion a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi, în direct, despre Cristina Țopescu.

”Dorea să facă lucruri pentru copiii ei. Cristina era foarte preocupată, pe lângă tot ce făcea pentru animale. Sunt absolut șocată. Nu am crezut că e adevărat. Fiecare dintre noi era ocupată cu altceva și nu am apucat să ne vedem. Anul ăsta nu am apucat să vorbesc cu ea. Se întâmpla să nu vorbim câte 2-3 săptămâni și apoi reluam. Era un om activ, extrem de dinamică, reușea să găseasca de fiecare dată o speranță în orice proiect. Nu avea probleme de sănătate. Este cel mai bun om de interviu pe care l-a avut presa românească. Era un profesionist adevărat. A muncit toată viața, dar niciodată nu s-a ferit de muncă. Nu avea probleme financiare atât de grave. Era o persoană echilibrată, dar se enerva când lupta pentru o cauză și nu găsea înțelegere. Este o seară neagră pentru presa românească” , a declarat Marie Jeanne Ion, colegă cu Cristina Țopescu, pentru Realitatea.

Oana Sârbu, în stare de șoc după ce a aflat de moartea Cristinei Țopescu.

”Așa s-a decis undeva, cândva. Nu mai știu de ea de decenii. Cutremurător! Mă gândesc la un text în limba italiană, pe care mi l-a scos pe loc, în avion, acum 25 de ani. Urma să-l cânt la barul Paradis din Jupiter. Și odată am auzit că mă căutase într-o problemă legată de animale. Ce persoană splendidă. S-a dus lângă tăticul ei, alt om minunat. Prima ființă care-mi spunea ”La mulți ani!” pe 13 mai. Ce fată fină! Ce păcat! Dar cine suntem noi să judecăm? Știu că dansa foarte frumos. Am petrecut câteva momente împreună, în anumite contexte. O fată tare fină, educată”, a declarat Oana Sârbu pentru cancan.ro.

Adauga un comentariu